Vem kommer nu? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Utgivningsdatum
2012-02-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Dimensioner
176 x 176 x 11 mm
Vikt
280 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163871023
Vem kommer nu? (inbunden)

Vem kommer nu?

(38 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2012-02-01
89
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Småbarnsälsklingar i härligt tjock samlingsvolym. I denna bok ingår "Vem är arg?", "Vem blöder?" och "Vems byxor?"

"Vem är arg?" är en berättelse om stora känslor. Om hur arg och ledsen man kan bli när man ska leka tillsammans. Och hur roligt man kan ha! På ett mästerligt sätt fångar Stina Wirsén det komiska i situationen.

I "Vem blöder?" ska alla djuren snickra tillsammans. Det hamras och spikas med fart och fläng. Mej oj, någon sågar sig med sågen, och en annan får en hammare på näbben och börjar blöda näsblod! Alla måste tröstas och plåstras om. Både de som gjort sig illa och de som gjort någon annan illa. Det kan vara precis lika jobbigt!

"Vems byxor?". Att klä på sig är inte lätt. Skon ska sitta på foten och mössan på huvudet. Och så kan det finnas flera par byxor att välja bland. Nalles byxor är väldigt stora. Fågels byxor är väldigt långa. Och kanins byxor är väldigt korta. Det gäller att välja rätt!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vem kommer nu?
 2. +
 3. Vems syskon?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vems syskon? av Stina Wirsén (inbunden).

Köp båda 2 för 206 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vem kommer nu?. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. 2 -åring läsa igen o igen o igen
  Jansson, 28 mars 2017

  Så enkelt och samtidigt så rikt/flerdimensionellt skrivet. Bokens teman fångar en 2-årings uppmärksamhet på ett mycket fint sätt.
  Tack Stina!

 2. Högt älskad!
  Maria, 2 april 2014

  Rolig och spännande för mindre barn! Varje ny sida bjuder på överraskningar som ofta leder till prat om allt möjligt! Fint tecknat, barnen hittar hela tiden nya saker att prata om!

 3. Vi alla tycker om den!
  Erika E, 30 mars 2012

  Man brukar ofta tröttna efter att barnet har velat läsa samma bok varje kväll i en vecka, ja ni som är föräldrar känner nog igen er i det.
  Men så är inte fallet när det gäller boken "Vem kommer nu?", nej det är snarare så att man själv hoppas att barnet fortfarande vill höra den boken, än en gång!
  Stina Wirsén berättar med enkla men väl utvalda ord om vardagliga saker som barnet kan känna igen sig i. Man småfnissar själv åt de roliga formuleringarna och de fantasifulla bilderna, och ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Stina Wirsén