Hungerspelen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hungerspelen (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2012-03-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Lena Jonsson
ISBN
9789163873133
Hungerspelen (e-bok)

Hungerspelen E-bok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2012-03-01

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Varje år direktsänds Hungerspelen som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt väljs två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta. De lottas fram, och skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stajlas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer. De måste se till att vinna folkets gunst för att få sponsorer. Varje år konstrueras en ny spelplats där ungdomarna släpps ut. Men bara den som överlever får åka hem! Katniss Everdeen är fjorton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungerspelen har hon inget skydd. Det namn som dras i lottningen i distrikt tolv är Primrose Everdeen, och Katniss ser ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen...

Suzanne Collins har skrivit en gastkramande framtidsroman om liv och död. men det är lika mycket en roman om vår tids television - som är grym, rå, falsk och egentligen bara handlar om en sak - tittarsiffror.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hungerspelen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Battle Royale med smink!
    fredrika johansson, 22 juni 2014

    Battle Royale med smink. En av de största förolämpningarna mot Japan sedan Atombomben.

    En pinsamt plagierad berättelse som förlorat all trovärdighet och tungt från originalet. En översminkad bimboversion för de som tycker att MTV är kvalitets TV och allt från USA är hur bra som helst.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Suzanne Collins