Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jan Lööf
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2013-01-25
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Ågren, Helene (form) / Bergström, Sandra (form)
Illustratör/Fotograf
Jan Lööf
Dimensioner
215 x 170 x 10 mm
Vikt
360 g
ISBN
9789163873973
ABC- och SIFFERboken (inbunden)

ABC- och SIFFERboken

(34 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-01-25

Slutsåld

Samlingsvolymen består av "ABC-boken" och "SIFFERboken". De är underbart detaljrika bilderböcker, roliga att läsa som de är, eller som fantasifulla läromedel när man ska lära sig läsa och räkna.

I "ABC-boken" har Jan Lööf ritat sånt han tycker är roligt att rita, till exempel apor, bilar, flygplan, musikinstrument, tåg och ödlor. Det märks att han har haft kul, och hans glädje smittar av sig. Det finns tusen detaljer att hitta i bilderna, vilket gör att boken kan läsas igen och igen och igen!

I "SIFFERboken" hoppar flickan Alice in som städerska i professor Gustavssons biologiska laboratorium. Det är smockfullt av grejer och apparater. Men framför allt är där fullt av djur, i olika antal beroende på sort. Och alla är de intensivt sysselsatta med siffror. När fem tvättbjörnar rymmer får Alice följa med professor Gustavsson på en spännande jakt!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av ABC- och SIFFERboken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jan Lööf levererar som vanligt!!
  Maria Åsberg, 6 april 2016

  Hela familjen älskar bildspråket, färgerna och figurerna som figurerar i boken. Perfekt att kombinera de båda böckerna. Vi har den ofta med på resa.

 2. ABC och siffror med lek och fantasi
  Gunilla, 24 augusti 2015

  Jan Lööfs signum blomstrar i denna bok! Tillsammans med 4-årigt barnbarn blev det en högtidsstund. Bilderna stimulerar och lockar till bokstavs- och sifferövningar.

 3. ABC och sifferbok
  Kristina Hernlund, 7 april 2015

  Stora och bra bilder. Lätt att förstå. Lätt att bläddra i. Förefaller oöm. Barnbarnet gillade den, läste i den flera ggr på en gång.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jan Lööf