Samlade sagor om den underbara familjen Kanin (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2013-04-15
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Adolfsson, Ellen (form)
Dimensioner
265 x 200 x 13 mm
Vikt
560 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163874543
Samlade sagor om den underbara familjen Kanin (inbunden)

Samlade sagor om den underbara familjen Kanin

(56 röster)  |  Läs 12 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-04-15
126
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Sagolika, spännande, skrämmande, snillrika och skojiga - lovorden haglar över Jonna Björnstjernas prisbelönta bilderböcker som älskas av de minsta. Nu samlas de tre första böckerna om familjen Kanin i en volym - alla med den räddhågsna Lillebror i spetsen.

Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen:En dag hoppar Lillebror vilse i Sagoskogen och hamnar öga mot öga med det fruktansvärda monstret ...

Fru Skräck:Vilsna Lillebror bjuds hem till snälla Fru Käck för att vila. Väl där visar hon sitt verkliga jag: Fru Skräck! Hon avskyr allt som är snällt ...

Godistrollet:Lillebror öppnar godisskåpet trots att det inte är lördag. Då sträcks att par lååånga armar in i köket ...Jonna Björnstjernas smått surrealistiska rysmysiga äventyr har röstats fram av Bokjuryn som årets bästa bilderbok två gånger: Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen prisades 2007 och Godistrollet 2010. Läs mer: www.familjenkanin.com.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Samlade sagor om den underbara familjen Kanin. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spännande, lite läskig och mycket bra barnbok
  Clara Elinder, 2 april 2018

  Mycket roligt illustrerad barnbok som är lite läskig (refererar till barn som är 3 och 4 år), rolig och full med tänkvärda detaljer.En knasig bok (här kan allt hända) med mycket humor och värme, jag älskar den!

 2. Fantastisk bok
  Christina Holmgren, 28 november 2017

  Vilken härlig barnbok. Det bästa jag läst på länge! Spännande, på gränsen till läskig för min 5:åring men fullständigt fängslande och min dotter älskar de fyndiga sluten! Väldigt tilltalande bilder också. Bra språk med ett tydligt berättardriv. Jag gillar sensmoralen och att de blandar in roliga talesätt och moderna liknelser såsom "metron" med dess lite buttre förare. Alla borde läsa om den underbara familjen Kanin :)

 3. Bra barnbok
  birgitta andersson, 11 augusti 2017

  En fängslande bok som man får läsa om och om igen. Barnen tröttnar aldrig på den , även 8-10- åringar fängslas av den . Jag kan varmt rekommendera den.

 4. En bok som vi gärna läser om och om och om igen
  Lotta, 24 november 2015

  Mina barn och jag fullkomligen älskar sagorna om den underbara familjen Kanin. Sexåringen är räddare för bilderna än fyraåringen men båda vill höra den varenda nattning. I två månader läste jag denna varje kväll nästan utan undantag, men den höll för det. Mini-minus för att hon skriver "ju...ju" istället för "ju...desto".

 5. Trevlig bok
  Tobias Dahlström, 22 januari 2015

  Dottern är snart fyra och älskar boken. Även som förälder är den trevlig att läsa och jag gillar själv det grafiska. Jag tror dock att vissa barn kan uppleva den som lite otäck.

 6. Fantastiskt, välillustrerad och annorlunda bok!
  Maja , 19 januari 2015

  Min son hade läst denna bok på förskolan och han pratade i flera veckor om Fru Skräck och hur Lillebror Kanin blev uppäten av Godistrollet. Köpte sedan boken och blev väldigt positivt överraskad över hur fint illustrerad den är, och de 3 sagorna är fantastiskt roliga (och lite läskiga)! Verkligen en bok att köpa hem, känns som att det kommer bli en riktig klassiker och en sådan bok som ens barn kommer att att ta fram när de är 18 år och säga - "Åh, den HÄR kommer jag ihåg!". KÖP!

 7. Jag och mina pojkar älskar att läsa dessa mysrysiga...
  Jenny, 30 november 2013

  Jag och mina pojkar älskar att läsa dessa mysrysiga skräckhistorier med fantastiska bilder och fin sensmoral. Tre underbara böcker i en.

 8. Ett absolut måste i var barns bokhylla! Böckerna är...
  Christina, 18 oktober 2013

  Ett absolut måste i var barns bokhylla! Böckerna är spännande och lagom läskiga med inslag av humor som även de små barnen förstår. Rika illustrationer som ger upphov till många roliga samtal under läsningen.

 9. Spännande och jättefina, detaljerade bilder. Kan vara...
  Sofie, 1 augusti 2013

  Spännande och jättefina, detaljerade bilder. Kan vara lite läskig för de små som är känsliga.
  Godismonstret har blivit en favorit!

 10. Barnen älskar denna bok! Spännande och läskig, men...
  Marie Jarder, 7 juni 2013

  Barnen älskar denna bok! Spännande och läskig, men allt ordnar sej på slutet. Igen, igen är kommentaren när boken är slut!

 11. Härliga bilder, ett underbart språk och fina budskap....
  Tina Wallin, 4 juni 2013

  Härliga bilder, ett underbart språk och fina budskap. Synd bara att inte böckerna går att få tag på en och en.

 12. Barnen, som är fyra och fem år gamla, älskar böckerna...
  Anna-Karin Johansson, 15 maj 2013

  Barnen, som är fyra och fem år gamla, älskar böckerna om den underbara familjen Kanin. Det är lagom läskigt och när man läst klart finns det så mycket att upptäcka i bilderna.

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av Jonna Björnstjerna