Ninja Timmy och de stulna skratten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (7.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ninja Timmy (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2013-03-11
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Henrik Tamm
ISBN
9789163875007

Ninja Timmy och de stulna skratten E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2013-03-11

Styckköp

29
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Henrik Tamm är konceptdesigner i Hollywood och har bland annat varit med om att utforma miljöerna i filmerna "Shrek" och "Narnia". Här iscensätter han sitt första egna äventyr i bokform.I staden Elyzandrium sträcker sig bambuskraporna mot en himmel fylld av ångdrivna luftballonger och andra märkliga maskiner. Nere på gatan trängs ytterligare ett miljontal fordon av olika slag. Och genom denna stad kånkar katten Timmy, minken Simon och grisarna Jasper och Kasper på en jättelik apelsinskalarmaskin, som de själva har uppfunnit och nu önskar sälja.Och det blir början på ett actionfyllt äventyr. För på sin färd möter de hela tiden barn som har förlorat sina skratt. Timmy och hans vänner bestämmer sig för att lösa gåtan med de stulna skratten. Som tur är får de hjälp av gamle Alfred och hans magiska leksaker, med vilka de förvandlas till ett gäng farliga, brottsbekämpande ninjor!Det var under ett besök i gamla Peking som Henrik Tamm fick inspirationen till boken. På ett hustak fick han syn på en liten grå gatukatt som tiggde gräddtårta av honom och dagen därpå besökte han en urgammal leksaksaffär, som drivits av samma familj i generationer. En bokidé tog form.

Ninja Timmy och de stulna skratten är den första delen i en serie om Ninja Timmy och hans listiga gäng. En perfekt högläsningsbok som hela familjen kan njuta av.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ninja Timmy och de stulna skratten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kanon bra bok
    Lillian (Stockholm), 6 december 2018

    Läser den som nattsaga för mina barn som är 6 år och 10 år och båda tycker om den jätte mycket.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Henrik Tamm