Prinsessor, pirater och äventyr : 10 små bilderböcker för alla barn (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Pixibox
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2013-06-05
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Arrhenius, Ingela P (form)
Dimensioner
100 x 100 x 20 mm
Vikt
205 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163875175

Prinsessor, pirater och äventyr : 10 små bilderböcker för alla barn

(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2013-06-05

Slutsåld

Nu har vi samlat Pixi-favoriterna i spännande och roliga temaboxar med tio böcker i varje. Perfekt till barnkalaset eller att ta med på resan!

Pixiböcker är små kvalitetsbilderböcker för barn mellan 2 och 6 år. De har lästs av flera generationer barn och har sålts i över 50 miljoner exemplar sedan mitten av 50-talet.

Pixiboxen "Prinsessor, pirater och äventyr" innehåller titlarna:

Pirater och prinsessor av Lotta Olsson och Maria JönssonOrvar Sjörövare lider skeppsbrott av Henrik LangePrinsessan Busiga Bebben av Thomas SvenssonVärldens bästa riddare av Magnus Ljunggren och Mats VänehemSnövit illustrerad av Anna FribergerGrodkungen och Prinsessan på ärten illustrerad av Christina Alvner och Mati LeppFlykten från dagis av Nils Andersson och Fredrik DimråUpp i luften av Eleonor Pavlov och Malin BillerVi åker till månen av Anders Gustafson och Gabriella Axelsson Den flygande kaninen och jätteapan av Johan WanlooBoxen med retrokaraktär är illustrerad och formgiven av Ingela P. Arrhenius.

Tio fantastiskt bra bilderböcker till ett lika fantastiskt pris!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Prinsessor, pirater och äventyr : 10 små bilderböcker för alla barn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Överlag lite besviken
    Johan Bengtsson Palme, 4 januari 2017

    Vi köpte detta paket som en del i en presentkalender till vår 2 1/2-åring. Jag tycker nivån på flera av böckerna var lite för låg för denna ålder. Flera av böckerna befäste tydliga könsstereotyper. För de klassiska sagorna (två av böckerna, Snövit och Grodkungen+Prinsessan på ärten) är ju detta svårt att göra något åt, men ett mer modernt könsrollsperspektiv hade inte skadat i de övriga böckerna. Året innan köpte vi Stina Wirséns pixibox "Vems Pixi?", som är mycket bättre på att ställa sådana föreställningar om pojkar och flickor på ända.

  2. Köpte böckerna till min 3-åring. Av de 10 böckerna var...
    Susanne, 7 augusti 2013

    Köpte böckerna till min 3-åring. Av de 10 böckerna var det 2 stycken som var mer avancerade än de andra och som min dotter tyckte var för läskiga så de plockade vi bort. Det kändes inte som att de passade in i paketet. De andra 8 var väldigt uppskattade.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ingela P Arrhenius