Gregor från Ovanjord (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Gregor (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2013-05-15
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Lottie Eriksson
ISBN
9789163875601

Gregor från Ovanjord E-bok

(3 röster)
E-bok,  Svenska, 2013-05-15

Styckköp

37

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Gregor från Ovanjord är den första av fem delar i en fängslande fantasyserie ("The Underland Chronicles") av Suzanne Collins, författaren till supersuccén "Hungerspelen". Fantasi, spänning, äventyr, humor och starka känslor är ingredienserna i denna underbara sträckläsningsbok.

När Gregor ska passa sin tvååriga lillasyster Boots försvinner hon genom en öppning i tvättstugan. Gregor kastar sig efter och faller ... och faller. Slutligen hamnar han i Underjord, som befolkas av stora råttor, spindlar, kackerlackor och bleka människor med lila ögon. En värld som - visar det sig - bara har väntat på att syskonparet ska komma. Gregor är nämligen omnämnd som krigare i en gammal profetia och Boots är prinsessan som alla kackerlackor dyrkar.

I det mörka, främmande landet råder fiendskap mellan de olika invånarna. Ett krig är nära förestående. Underjords öde vilar helt i syskonparets händer, men Gregor har bara en önskan: att ta sig hem. När han får reda på att hans försvunna pappa sitter fängslad i Underjord ändrar han sig dock och ger sig rakt in i ett svindlande farligt äventyr.

En fantasyserie för Collins-fantaster.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Suzanne Collins