Nyfiken på kroppen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
91
Utgivningsdatum
2013-08-13
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Björn Wahlberg
Originaltitel
Le Corps Humain
Medarbetare
Bergström, Sandra (form)
Illustratör/Fotograf
Flera illustratörer
Dimensioner
245 x 200 x 10 mm
Vikt
553 g
SAB
uV
ISBN
9789163876097

Nyfiken på kroppen

(21 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-08-13

Slutsåld

Lär dig massvis om kroppen i en detaljrik och roligt illustrerad faktabok, som fungerar perfekt som pekbok men också som enkel faktabok för lite äldre barn.

Upptäck kroppen i en lyxig faktabok med roliga illustrationer och extra tjockt papper. Här får du övergripande kunskaper om våra kroppsdelar, men också mer detaljerade fakta om våra sinnen, varför man måste äta, dricka och sova samt vad som händer i kroppen när man blir sjuk.

Nyfiken på kroppen är en perfekt "syskonbok" som kan läsas både som pekbok för en tvååring och som faktabok för en nyfiken sexåring.

Kort sagt - en kul och rikt illustrerad faktabok som räcker länge!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Nyfiken på kroppen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra bok!
  sansie (Malmö), 17 mars 2015

  Mycket bra bok som tar upp allt som rör kroppen. Vad som händer med den, hur man ska ta hand om den och hur den ser ut. Min treåring tycker det är himla intressant och den har gett oss mycket hjälp när vi pratar med honom om det kommande syskonet.

 2. Mina barn födda -09 och -11 älskade boken och vill...
  Jessica , 28 oktober 2013

  Mina barn födda -09 och -11 älskade boken och vill titta och läsa i den om och om igen. Själv är jag lika imponerad av boken. Tycker att bilderna och texten är väldigt bra och enkelt för barnen att förstå och väcker deras intresse.

 3. Nja, jag hade hoppats på mer bilder från kroppen där...
  Christine, 11 oktober 2013

  Nja, jag hade hoppats på mer bilder från kroppen där man kunde peka ut kroppsdelar och förklara för barnet. Boken passade inte mig tyvärr.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Stéphanie Ledu