Du och jag, min skatt. Ettåringen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Du och jag, min skatt
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2013-10-01
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Adolfsson, Ellen (form)
Illustratör/Fotograf
Flera illustratörer
Dimensioner
192 x 171 x 19 mm
Vikt
515 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163876462

Du och jag, min skatt. Ettåringen

(19 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-10-01

Slutsåld

Ettåringen är en liten och tjock bok fullproppad av härliga sånger, ramsor, pekbilder och massor av annat spännande för alla som fyller, eller redan fyllt, ett år. Här ryms gamla och nya favoriter, rikt illustrerade av flera av våra främsta svenska illustratörer.Tänk vad ettåringar kan! De tar sina första steg, tittar, pekar, börjar äta själva och kanske är det dags för dagis - en ny värld öppnar sig!Därför hittar du i Ettåringen ett urval av sånger, pekbilder, ramsor för tår och fingrar, gunga-på-knä-lekar och massor av annat som passar perfekt att läsa illsammans med en ettåring.Följ med på barnvagnspromenad, lek tittut med Vira som just vaknat i sängen, eller dansa loss i köket tillsammans med "Bäbis" som snubblar och får plåster. Här hittar du Barbro Lindgren och Eva Erikssons harmiga bilderboksklassiker "Här är det lilla huset" men också vaggvisor och enkla rörelselekar, korta berättelser om potträning och dagislek med stolar. Sjung gamla sångfavoriter och nya: Trollmors vaggvisa, Här dansar Herr Gurka, Min lilla igelkott och Tigermamman och mycket, mycket annat.Gulligt och mysigt, busigt och skoj - här finns något för alla stunder och stämningar.Boken "Ettåringen" ingår i Du och jag, min skatt som är en färgsprakande antologiserie uppdelad efter ålder: "Nollåringen", "Ettåringen", "Tvååringen", "Treåringen", "Fyraåringen" och "Femåringen".Antologiserien har hämtat inspiration ur barnets utvecklingsfaser.I alla sex delarna i serien möter du såklart Marit Törnqvists ljuvliga barn, Sebastian och Josefin, som växer och blir större för varje bok.Hösten 2013 utkommer: Du och jag, min skatt: Ettåringen, Du och jag, min skatt: Treåringen Sagt om Ettåringar:"Ibland är det kul att leka med dem." Liv 5 år."De är pyttesmå." Vide 4 år.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Du och jag, min skatt. Ettåringen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig
    emma Jakobsson , 29 maj 2014

    Mysig bok att läsa tillsammans, roligt att det är blandat: sagor,sånger och ramsor. Med fina bilder och noter. Gillar den mkt och kommer köpa resten av serien när den släpps

  2. Mycket lämplig första bok på ettårsdagen. Både bilder...
    Arne A Jansson, 20 december 2013

    Mycket lämplig första bok på ettårsdagen. Både bilder att titta på och korta texter som en läskunnig vuxen kan läsa.

Visa alla 2 recensioner