Du och jag, min skatt. Treåringen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Du och jag, min skatt
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2013-10-01
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Adolfsson, Ellen (form)
Illustratör/Fotograf
Flera illustratörer
Dimensioner
230 x 200 x 18 mm
Vikt
718 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163876479
Du och jag, min skatt. Treåringen (inbunden)

Du och jag, min skatt. Treåringen

(18 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-10-01
186
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Treåringen är en lagom stor och tjock samlingsbok fylld av sånger, roliga berättelser, upptäckarbilder, dagisramsor och annat spännande för alla som ska fylla, eller redan fyllt, tre år. Här ryms gamla och nya favoriter, rikt illustrerade av flera av våra främsta svenska illustratörer. Tänk vad treåringar kan! De kan cykla på trehjuling, gå på tå, leka roll-lekar och uttrycka tankar och känslor - en ny värld öppnar sig! Därför hittar du i Treåringen ett urval av sånger, bilder, dagisramsor, roliga berättelser och massor av annat som passar perfekt att läsa tillsammans med en treåring. Här samsas vardag och fantasi: Möt kaninfavoriterna Prick och Fläck som pusslar och pussas, eller Barbro Lindgrens glupska lilla Svempa som i suget efter nappar och annat - fullkomligt tröttar ut sina föräldrar. Följ med Ida på bio för första gången, sjung klassiska sånger av Alice Tégner, Lennart Hellsing eller nyare dagislåtar som: Hajarna, Hänger öronen på dig ned och Hjulen på bussen...Här finns texter om bilmärken, känslor, häftiga djungler och mycket, mycket annat! Makarna Tidholm bjuder på smått crazy vardagspoesi och Charlotte Ramels bagare fantiserar om allt konstigt man kan baka. Skoj och allvar, knas och humor - här finns något för alla stunder och stämningar! Boken Treåringen ingår i "Du och jag, min skatt" som är en en färgsprakande antologiserie uppdelad efter ålder: Nollåringen, Ettåringen, Tvååringen, Treåringen, Fyraåringen och Femåringen.Antologiserien har hämtat inspiration ur barnets utvecklingsfaser.I alla sex delar i serien möter du även Marit Törnqvists ljuvliga barn, Sebastian och Josefin, som växer och blir större för varje bok.Hösten 2013 utkommer: "Du och jag, min skatt: Ettåringen""Du och jag, min skatt: Treåringen"Sagt om Treåringar:"Det är jobbigt när de ritar på andras teckningar." Ronja 5 år."De är snälla mot fyraåringar." Vide 4 år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Du och jag, min skatt. Treåringen
 2. +
 3. Pixi adventskalender - Mumin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pixi adventskalender - Mumin av Ellen Adolfsson (häftad).

Köp båda 2 för 375 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Du och jag, min skatt. Treåringen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bitvis gullig, bitvis omodern
  Sus, 3 mars 2017

  En i grunden fin och kul samling sånger och berättelser men några delar tråkig ur modernt genusperspektiv så behöver lite tippex för att rekommenderas.

 2. Bra!
  Maud , 29 augusti 2014

  Fin och bra blandning i denna antologi - tycker om variationen och att det inte enbart är de "vanligaste" texterna med. Finns annars risk för upprepning i denna typ av böcker. Fina bilder. Flera delar uppskattas mycket av treåring som vill läsa boken om och om igen.

 3. Kul bok! Jag hade önskat en liten skiva, så att man...
  Ogi, 14 januari 2014

  Kul bok! Jag hade önskat en liten skiva, så att man kunde lära sig sångerna utan att kunna noter också. Mina båda barn (3 och 4 år) älskar denna boken!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Ellen Adolfsson