Pixi Adventskalender (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Pixi
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2013-10-21
Förlag
Bonnier Carlsen
Dimensioner
555 x 385 x 10 mm
Vikt
2000 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163876639
Vanliga sökord
pixikalender pixi adventskalender pixi kalender
Pixi Adventskalender (häftad)

Pixi Adventskalender

(28 röster)  |  Läs 10 recensioner
Häftad,  Svenska, 2013-10-21

Slutsåld

Spännande lucköppning och julstämning med pixi

Här har vi samlat 24 av de bästa pixiböckerna i en rolig julkalender. Bakom luckorna hittar du berättelser om julen, julsånger och julpynt, samt andra vintriga historier och klassiska sagor - och mycket mer. Med en pixikalender får barnen en läsupplevelse som varar hela julen!
Vänta in julen med busiga brokiga, gulliga Morris, yrvädret Snurran och flera andra av barnens mest älskade figurer. Årets bästa julkalender bjuder på en ny berättelse varje dag. Julkalendern innehåller pixiböcker av kända författare och illustratörer som Lotta Olsson och Maria Jönsson, Carin och Stina Wirsén, Eva Bergström och Annika Samuelsson, Maj Bylock och Tord Nygren med flera.

De böcker som ingår i Pixiadventskalendern är:
1. Poliskonstapel Vanilj 2. Bagaren bjuder på tårta 3. Ville & Vilda: Vem ska ha tårtan? 4. Ville & Vilda: Tokig i julen 5. Emilias jul 6. Emilias fyrverkeri 7. Bo firar jul 8. Bo blir mörkrädd 9. Snurran räknar djur 10. Brillos ficklampa 11. Pelles ficklampa 12. Bobby Blåljus fordon 13. Bobby Blåljus i mörkret 14. Kan man ro till månen? 15. Julsånger 16. Bockarna Bruse 17. De tre små grisarna 18. Den flygande kaninen och jätteapan 19. Adventskalendern 20. Ulf och Kajsa gör julgranspynt 21. Tomten och tomtens bror 22. Jesu födelse 23. Ojsan, Tekla och tomten 24. Julens ABC
Dock ej i denna ordning.

Pixiböcker är små kvalitetsbilderböcker för barn mellan 2 och 6 år. De har lästs av flera generationer barn och har sedan mitten av 1950-talet sålts i över 50 miljoner exemplar.

Du har väl inte missat våra pixiboxar? 10 pixifavoriter i en fin och praktiskt förpackning - perfekt för resan och barnkalaset!
Pixibox jul, Pixibox Fordon, Pixibox Kalas, Pixibox Semester, Pixibox Ska vi leka? och Pixibox Prinsessor, pirater och äventyr
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Pixi Adventskalender. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. För mycket text

  Det är ganska bra variation på böckerna men någon var på för hög nivå, alltså för mycket text för att små barn ska orka lyssna på allt innan hen vill bläddra.

 2. Pixikalendern
  Lars Ekberg, 11 december 2014

  Mycket fin och bra kalender, alternativ till alla godiskalenderar och trevliga små klassiska sagor.
  Varar också mycket längre än andra kalendrar då man läser om böckerna.

 3. Pixi adventskalender
  viktoria johansson, 9 december 2014

  Jättetråkigt att det är precis samma som fjolårets! Samma böcker och allt! Jättebesviken! Trodde naturligtvis att man kan köpa denna varje år och det är nya böcker i den.

 4. Snabb service, bra kvalitet
  Ulle Drewett , 4 december 2014

  Fantastisk ide - mina tre barn älskar att öppna läsa en liten bok varje morgon - och inget godis i sikte vilket också är ett plus!

 5. pixikalender
  Agneta Forslund, 3 december 2014

  Ser jättefin ut, lagomt stor. Men har ju inte sett böckerna än eftersom jag har gett den till mina barnbarn.

 6. pixiadventskalender
  Eivor Anita Lundgren, 20 november 2014

  Jag tyckte det var en bra ide från er med en pixiadventskalender 3-åringar är lite för små för paketadventskalender dessutom tycker dem om att man läser böcker för dem (tvillingar) bra att ni hade olika motiv att välja på.

 7. Mitt 3-åriga barnbarn fick den, hon blev jätteglad. En...
  Ann-Christine Fagerström, 28 december 2013

  Mitt 3-åriga barnbarn fick den, hon blev jätteglad. En ny saga varje kväll. Formatet på böckerna är ju perfekt, lätt att ta med sig, tar ingen större plats i bokhyllan . Bra urval och bra pris. Hoppas att det blir en ny nästa år. Tänk om man kunde ha 2 olika beroende på ålder.

 8. Fantastisk kalender som varar länge. Bra variation på...
  Marie, 5 december 2013

  Fantastisk kalender som varar länge. Bra variation på innehållet i böckerna och kul att det finns några med jultema. Ett super bra och prisvärt alternativ till andra adventskalendrar såsom de med choklad och leksaker.

 9. Perfekt adventskalender, varje dag så spännande med en...
  Mormor, 4 december 2013

  Perfekt adventskalender, varje dag så spännande med en ny liten saga att se fram emot och ha kvar länge efter jul.

 10. Ett jättebra koncept, men ett litet frågetecken för...
  Jenny, 4 december 2013

  Ett jättebra koncept, men ett litet frågetecken för kvaliteten på de böcker man får. Hittills är det Bockarna Bruse som blivit populär här hemma. Mitt barn återvänder hellre till sina gamla Pixiklassiker från 70-talet som vi köpt på loppis.

  Så en 5:a för konceptet, en 3:a för böckerna (efter 4 dagar) och en 5:a för prisvärdhet.

Visa alla 10 recensioner