Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Hungerspelen
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2013-10-18
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Lena Jonsson
Originaltitel
The Hunger Games
Medarbetare
Siwe, Fredrika (form)
Dimensioner
215 x 135 x 75 mm
Vikt
1056 g
SAB
uHce
ISBN
9789163876677
Hungerspelen. Samlingsbox (häftad)

Hungerspelen. Samlingsbox

(19 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2013-10-18

Slutsåld

24 deltagare. Allt direktsänds. Bara en överlever. För att kväsa uppror och påminna befolkningen om regimens makt arrangeras varje år Hungerspelen. Reglerna är enkla: Den som överlever får åka hem. Som en av deltagarna i Hungerspelen hamnar Katniss snart i rampljuset. Hon förs till huvudstaden, där hon tränas, stylas och intervjuas. För att klara sig måste hon bryta mot spelets regler och sätta sig upp mot landets makthavare. Men Katniss blir snart en bricka i ett spel. Vad hon än gör verkar det föra med sig våld och lidande, och hon vet hon inte längre vem hon kan lita på. Fångad mellan den gryende revolutionen och presidenten inser Katniss att hennes handlingar har satt saker och ting i rörelse som hon inte längre kan kontrollera ... De bästsäljande böckerna bakom storfilmen "The Hunger Games"! Suzanne Collins kultförklarade framtidstrilogi är en spännande berättelse om maktens förgörande kraft och människans kamp för frihet. Men det är också en gripande skildring om liv, död och kärlek. Den här samlingsboxen innehåller alla tre böckerna - Hungerspelen, Fatta eld och Revolt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hungerspelen. Samlingsbox. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Hungerspelen, tre böcker
  Ellen Persson, 13 mars 2014

  Jag tycker att det var bra att alla tre böckerna sitter ihop i en kartong. Vill man inte ha den kan man bara ta bort den. Det är även bra att det är i stor pocket, och inte vanlig pocket.
  Det enda jag tycker var dåligt är att jag inte gillar pocket, så hade gärna velat ha inbunden eller i kartonage.
  Men den är helt okej, till ett superpris!

 2. Efter att ha sett två av filmeran väcktes min...
  Barbro Karin Tegeström, 18 januari 2014

  Efter att ha sett två av filmeran väcktes min nyfikenhet på dessa böcker, författaren och den spännande avslutningsboken med en titel som "Revolt". Att jämföra bok och film är ofta värdefullt ! /Barbro

 3. En grym bokserie! Bra skrivet, smart historia och...
  Cecilia , 13 januari 2014

  En grym bokserie! Bra skrivet, smart historia och överraskande. Delvis fantasy, delvis verklighet. har ej läst klart den men gillar den än så läng!

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Hungerspelen. Samlingsbox