Stad av aska (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
The Mortal Instruments (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2013-10-11
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Jan Risheden
ISBN
9789163876912
Stad av aska (e-bok)

Stad av aska E-bok

(4 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-10-11

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Följ med till New Yorks mörka sida, till de varelser som föredrar att röra sig i natten och skuggorna. "The Mortal Instruments" är den framgångsrika internationella urban fantasy-serien som sålt 14 miljoner exemplar och översatts till 36 språk.

Clary Fray önskar att livet bara kunde återgå till det normala. Men vad är normalt när du är en demondräpande skuggjägare, vars mamma ligger medvetslös i en magipåverkad koma och du plötsligt kan se varulvar, vampyrer och älvor på gatorna?Clary försöker dra sig undan från skuggvärlden för att kunna hänga mer med Simon (är han kanske mer än en vän?), men Jace tänker inte släppa henne så lätt. Och den enda chansen Clary har att hjälpa sin mamma är om hon söker upp Valentine, den ondskefulle skuggjägaren som mördat hennes morföräldrar - och dessutom är hennes pappa ...

Stad av aska är den andra delen i serien "The Mortal Instruments". Första delen i serien heter Stad av skuggor. Stad av skuggor har även blivit storfilm, med Lily Collins och Jamie Campbell Bower (Caius i Twilight-filmerna) som Clary och Jace. Läs mer på www.cassandraclare.com.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cassandra Clare