Jägaren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mickey Bolitar (del 2)
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2014-03-11
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Lina Erkelius
ISBN
9789163876929
Jägaren (e-bok)

Jägaren (e-bok)

(3 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-03-11
33
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
I sann Coben-anda bjuds här på en actionfylld, fängslande intrig med oväntad upplösning. Med karaktärer man tar till sitt hjärta och en dialog kryddad med ironi och svart humor. En thrillerserie att fastna i!
Mickey Bolitar-serien handlar om Mickey som söker efter ledtrådar till de märkliga omständigheterna kring hans pappas död och den mystiska organisationen Abeona Shelter, som förföljer honom överallt. Samtidigt försöker Mickey också parera alla utmaningar som det innebär att gå i en ny skola och att vara inneboende hos sin sjukt påfrestande farbror Myron ?
Farorna följer Mickey hack i häl och plötsligt befinner han och hans vänner sig mitt i en härva som verkar trassla till sig allt mer. Nu måste Mickey inte bara skydda sina vänner från den mystiske mannen som jagar dem, utan också försöka lösa mysteriet med vem som har skjutit klasskompisen Rachel.Harlan Coben har i sina kritikerrosade vuxendeckare skrivit om Myron, Mickeys farbror. Med Mickey Bolitar-serien får en ny generation upptäcka Cobens smarta intriger och ironiska skärpa.
Jägaren är den andra boken i serien. Första delen heter Beskyddaren.

Översättare: Lina Erkelius
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Harlan Coben

Bloggat om Jägaren