Bo fixar allt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2014-01-29
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Morten N Pedersen
Dimensioner
216 x 214 x 11 mm
Vikt
443 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163877155

Bo fixar allt

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2014-01-29

Slutsåld

Spänning i vardagen när Bo fixar allt

Böckerna om Bo är spännande vardagsberättelser som handlar om sånt barnen väldigt väl känner igen. Bo har med åren blivit en favorit bland Pixi-läsarna. Det har hittills kommit tolv böcker om Bo. Den här samlingsvolymen innehåller Bo hos doktorn, Bo sitter fast och Bo dammsuger.

I Bo hos doktorn trillar Bo från ett träd när han är på dagis. Han får väldigt ont i armen och fröken måste ringa Bos pappa som kommer och hämtar honom. De åker till sjukhuset där Bo blir undersökt och röntgad. Det visar sig vara ett benbrott i armen så Bo får gips.

I berättelsen om Bo sitter fast går Bo ut i trädgården för att leka. Det har regnat och är väldigt lerigt. Lera är kul, men efter en stund har Bo fastnat i leran. Han ropar på mamma, men hon hör inte. Hjälp, vad ska han göra nu? Till slut kommer en flicka förbi. Hon får gå in och hämta mamma som hjälper Bo ur leran.

I den sista berättelsen blir det städdags när bo klampat in med leriga stövlar för att visa sin mamma en daggmask han hittat i trädgården. Bo och pappa ska dammsuga. Efter en stund blir de törstiga så pappa går för att hämta saft. Under tiden provar Bo dammsugaren. Kan den suga upp en leksaksbil? Oj, det kunde den! Bo öppnar dammsugaren för att plocka ut bilen, nu blir det stökigt!

Morten N. Pedersen arbetar med tecknad film när han inte skriver och ritar böcker för barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bo fixar allt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Ny favorit
    LK, 3 april 2014

    Vi upptäckte Bo genom en pixibok och denna fullformatsbok har varit en favorit sedan dag ett. Tvååringen vill läsa den om och om igen. Den har hjälpt oss att närma oss dammsugaren (som har varit en "läskig grej" länge) och den har gett både barn och vuxen en hel del skratt. Söta detaljer med musfamiljen och daggmaskarna i parallellscenerna.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Bo fixar allt