Ninja Timmy och resan till Sansoria (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ninja Timmy (del 2)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2014-04-25
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Siwe, Fredrika (form)
Illustratör/Fotograf
Henrik Tamm
Dimensioner
215 x 155 x 20 mm
Vikt
632 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163877582

Ninja Timmy och resan till Sansoria

(25 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-04-25
169
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Timmy och hans gäng är tillbaka i ett nytt svindlande äventyr. Den här gången beger de sig med ubåt till ön Sansoria, som drabbats av en hemsk förbannelse. Ska De Magiska Ninjorna lyckas hindra att den sprids över världen?Efter en spännande färd med Flores egenhändigt byggda ubåt når ninjorna äntligen den olycksdrabbade ön. Sedan den hemlighetsfulla Apan kom dit för ett år sedan och gav Kejsaren en mystisk bok, är ingenting sig likt längre. Texten förtrollade både Kejsaren och alla invånarna så att de inte kunde tänka själva längre eller använda sin fantasi. Staden blev grå och alla träd och växter vissnade. Den enda som kunde stå emot förbannelsen var Alfreds gamla lärarinna i magi, hon som skrivit till dem och kallat på hjälp.Ninjornas uppdrag blir att stjäla den farliga boken innan Kejsaren hinner läsa ur den uppifrån sitt nybyggda torn. Innan orden har hunnit spridas till världens alla hörn.Men då gäller det förstås att de själva inte drabbas av bokens förtrollningskraft... Boken består av ett nittiotal helt magiska illustrationer som tar läsaren med på en fantastisk resa!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ninja Timmy och resan till Sansoria
 2. +
 3. Ninja Timmy och staden av is

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ninja Timmy och staden av is av Henrik Tamm (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Ninja Timmy och resan till Sansoria. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spänning i sagans värld.
  Heidi Maria Nömme, 10 april 2018

  Lagom spännande bok att läsa för en 9-åring vid läggdags. Skriven med ord, som utökar barns ordförråd. Fina illustrationer. Intressant berättelse även för den vuxne som läser.

 2. Spännande
  Tessan, 13 februari 2018

  Jag har läst del 1 med vår 6-årig. Den tyckte både han och jag var väldigt bra! Den här är lite svårare och mörkare. Men fortfarande bra.

 3. Spännande, men många svåra ord
  Tanttessan, 11 augusti 2015

  Jag har läst högt ur denna bok för min 8-åriga dotter och hennes 12-åriga kompis. De tycker att boken är väldigt spännande, men det är ganska många ord som de inte förstår och som man får förklara.

  Det är ändå uppfriskande med en bok som riktar sig till barn, men som använder ett vanligt språk, i det närmaste ett avancerat språk. Författarens fantasi är det inget fel på, och inte på illustrationerna heller.

  Nu tjatas det om att vi måste börja på nästa del i serien om Ninja Timmy!

 4. Lysande
  Thomas Lidström, 27 januari 2015

  Köpte den här direkt vi hade läst ut den första, min 7 åring tycker den är hur bra som helst. Bra skrivet och trevlig att läsa men fina illustrationer som lite extra krydda.

 5. Anna
  Anna Bågenholm, 13 juni 2014

  En spännande och rolig bok med ett spännande språk. Har läst den och boken innan för min 5 åring och han vill läsa nästa bok nu!!!
  Kan vara lite svårt språk så vi har pratat om order som han inte riktigt förstår. Rekomderar till barn som gillar kapitelböcker och vill läsa något nytt. Glöm ej att läsa första boken innan denna.

 6. Magisk läsupplevelse & fantastiska illustrationer
  Charlotte, 14 maj 2014

  Både stora och små har behållning av den spännande berättelsen. Lika bra som första delen. Illustrationerna förhöjer ytterligare. Barnen älskar Timmy- böckerna!!!

 7. Ninja Timmy och resan till Sansoria av Henrik Tamm
  Reisi Nyström, 13 maj 2014

  Efter att ha läst första delen av Ninja Timmy beställde vi genast "...resan till Sansoria" och tom vår 7årig och 6 årig grannkille tycker boken är spännande. Mina barn (9 och 7) tycker att Ninja Timmy är rolig och lite annorlunda bok, där djur och människor samarbetar mot det onda, där djur ÄR "människor". De fantastiska illustrationer gör boken ännu mer attraktiv.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Henrik Tamm