Blåsippor, videungar och sockerbagare : barnens bästa visor (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
38
Utgivningsdatum
2014-01-20
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Siwe, Fredrika (form)
Illustratör/Fotograf
Elsa Beskow
Dimensioner
218 x 142 x 12 mm
Vikt
308 g
SAB
Xqja,Yqja
ISBN
9789163877704

Blåsippor, videungar och sockerbagare : barnens bästa visor

(17 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-01-20

Slutsåld

Ljuvlig liten sångskatt med de bästa visorna och bilderna ur Alice Tegnérs och Elsa Beskows älskade produktion. Sjung själv eller lyssna på den medföljande CD-skivan. Alice Tegnérs visor och Elsa Beskows bilder tillhör de mest omtyckta och välkända i svensk barnlitteratur. Generationer av barn och vuxna har kunnat glädjas åt deras verk, som fortfarande är lika populära idag. Här bjuds på klassiska barnkammarsånger, mysiga godnattvisor och pigga lekramsor. Blåsippor, videungar och sockerbagare är den perfekta presenten till alla sångsugna, till de nyblivna föräldrarna eller som dop- eller namngivningsgåva! Visor som ingår i Blåsippor, videungar och sockerbagare (alla sånger finns med på den medföljande skivan): Baka kaka med Frida Udén och Pelle CarlbergBlåsippor med Anna Stadlingoch PEcka HammarstedtBorgmästar Munte med Nassim al FakirBä bä vita lamm med Hedda Söderman CarlbergDansa min docka Paula Helander och Brunao Goetze HummelmanEkorrn satt i granen med Jerry ThåströmGoder afton med BarnkammarkörenJordgubbar och smultron med Paula Helander, Ida Dåverstam och Pelle CarlbergKring julgranen Paula Helander, Ida Dåverstam och Pelle CarlbergLasse liten med Jacob NordensonMajas visa med Paula Helander och Pelel CarlbergMors lilla Olle med Jerry ThåströmMånaderna Truls Söderman Carlberg och Pelle CarlbergSockerbagaren med Ida MelinTre pepparkaksgubbar med Tony Könberg och Tord Lundgren Vart ska du gå? med Anna Maria Espinosa och Astrid Söderman CarlbergVidevisan med Pernilla AnderssonÅrstiderna med Paula Helander, Pelle Carlberg och Ida Dåversta,
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Blåsippor, videungar och sockerbagare : barnens bästa visor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sångtexter
  Yvonne Pettersson, 8 december 2014

  Synd att det inte var fler visor var med i boken, annars var boken med cd-skivan jättebra med sånger som de vuxna kan känna igen. Passar till barn upp till 7 år tror jag.

 2. Trevlig dop present
  Berit Gustafsson, 18 mars 2014

  Fina bilder och bra med CD. Hjälper föräldrar att sjunga med barnen om man nu glömt de kära gamla sångerna.

 3. Bästa presenten
  eva-britt andersson, 12 mars 2014

  Köpte denna som en liten extra present till mitt barnbarn Majjah 3 år. vi sjöng hela dagen ur boken om och om igen! Bäst var Majas egen visa När lillan kom till jorden <3 !!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Alice Tegnér