Du och jag, min skatt. Fyraåringen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Du och jag, min skatt
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2016-04-15
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form) / Adolfsson, Ellen (form)
Illustratör/Fotograf
Flera illustratörer
Dimensioner
250 x 215 x 20 mm
Vikt
817 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163877988

Du och jag, min skatt. Fyraåringen

(6 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2016-04-15
189
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    29
Visa alla 1 format & utgåvor
En härligt stor och generös samlingsvolym fylld av sånger, berättelser, poesi, ramsor och skojiga bilder för alla som fyller, eller redan fyllt fyra år. Här ryms gamla och nya favoriter briljant illustrerade av flera av våra främsta svenska illustratörer.

Tänk vad fyraåringar kan: de ställer frågor, leker med vänner, fantiserar över framtiden. De älskar tokigheter, fantasi och lek, humor och nonsens!

I antologin "Fyraåringen" ryms längre och kortare berättelser, klassiskt och modernt i en perfekt kombination. Här kan du och ditt barn fantisera om allt som (inte) händer på dagis, eller vad man vill bli när man blir stor. Kika på detaljrika tittuppslag inifrån ett sjukhus och ett snickeri - vad finns det där? Läs hela den mysiga bilderboken om Pelle Svanslös, eller vricka tungan på knasiga ramsor av Lennart Hellsing. Här hittar du också Helena Bross och Kerstin Thorvalls vardagsberättelser om att gå ut själv eller busa när man är sjuk, samt den klassiska sagan om de tre små grisarna och vargen. Räkna 20 fantastiska fåglar och massor av möss, sjung om Karlsson på taket eller Törnrosa. Och när du suttit stilla ett tag, skaka loss med en rörelsesång. I alla fyra delarna i serien återkommer Sebastian och Josefin, illustratören Marit Törnqvists barnkaraktärer som växer och blir större för varje bok.

Du och jag, min skatt är en unik antologiserie uppdelad efter ålder och inspirerad av barnets utvecklingsfaser 1-4 år. Även böckernas format växer allteftersom: Ettåringen är liten, Tvååringen lite större ... och Fyraåringen är störst med ett generöst bilderboksformat.

I "Du och jag, min skatt: Fyraåringen" hittar du härliga läskvalité för dig och din fyraåring!

Läs också:

Du och jag, min skatt: Ettåringen

Du och jag, min skatt: Tvååringen

Du och jag, min skatt: Treåringen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Du och jag, min skatt. Fyraåringen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Som vanligt...
    Ida C (Borås), 7 juni 2016

    ... en bra mix av sånger, sagor, ramsor och bilder att samtala omkring. Uppskattad av både 4-åringen och hens föräldrar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna