Usla utsikter (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (30.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Dagbok för alla mina fans (del 4)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2017-12-06
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Thomas Grundberg
Illustratör/Fotograf
Jeff Kinney
ISBN
9789163878718
Usla utsikter (e-bok)

Usla utsikter (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-12-06

Styckköp

35
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Stackars Greg! Ska han få leva ut sina heta sommarfantasier eller sätter mammas pigga förslag på gemensamma utomhusaktiviteter stopp för det?

Sommarlovet börjar bra. Greg och Rowley läskar sig på den countryklubb som Rowleys pappa är med i, ända tills det visar sig att de goda fruktdrinkarna inte alls var gratis. Den skuldsatte Greg väljer att hålla sig inomhus och spela tevespel med fördragna gardiner. Men mamma har andra idéer om lämpliga sommaraktiviteter! Som att bada i det kommunala badet tillsammans med henne och lillebror Manny. Eller, ännu mer pinsamt, starta en läsecirkel för killarna i grannskapet. Hur ska Greg orka genomlida sommarlovet?

"Dagbok för alla mina fans" har sen starten 2007 blivit en en enorm succé i USA. Hittills ingår fyra storsäljande titlar i serien, i november 2010 kommer den femte. Totalt över 23 miljoner tryckta ex. Såld till mer än 30 länder. Den första boken har filmats, premiär våren 2010 i USA. En ny film som bygger på den andra boken är under inspelning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jeff Kinney