Ensam mullvad på en scen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ekorrböcker
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2015-02-10
Upplaga
1
Utmärkelser
Astrid Lindgren-priset
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Adolfsson, Ellen (form)
Illustratör/Fotograf
Eva Eriksson
Dimensioner
222 x 173 x 8 mm
Vikt
211 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163879401
Ensam mullvad på en scen (inbunden)

Ensam mullvad på en scen

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-02-10
65
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Aldrig någonsin är världen hemskare än när man är rädd för att göra bort sig inför en massa människor! Men ibland måste man våga, om inte annat för någon annans skull ... En innerlig bilderbok med varm humor av två av våra främsta barnboksskapare: Ulf Nilsson och Eva Eriksson! "Min lillebror tyckte att jag var världens bästa på att sjunga. Men jag ville inte sjunga om det var för stort och fint. Nu skulle vi ha vårfest med föreställning i skolan. På en riktig scen med riktiga strålkastare. Men vilken dräkt skulle jag ha? Den enda som fanns kvar var en mullvadsoverall ..." Nu kommer den hyllade Ensam mullvad på en scen som ekorrbok i ett litet, smidigt format. Finstämda, mjuka illustrationer i dova, mörka färger speglar stämningarna och tonen i texten på ett fulländat sätt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ensam mullvad på en scen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra om rädslan av att vara i rampljuset

    Väldigt söt liten berättelse som handlar om vådan av att var i rampljuset även för en liten stund. Samt om hur viktigt det är att någon vill hjälpa till när det känns besvärligt. Men även om att när man övervunnit sin skräck kan man faktiskt åstadkomma mycket mer än man tror.

  2. Underbar!
    Mila, 22 juni 2016

    Denna bok passade min blyge 4-åring ypperligt. Han verkade kunna identifiera sig med 6-åringen i boken och lyssnar spänt på boken om och om igen. En fin barnbok som på ett väldigt naturligt vis tar upp stora och ibland svåra saker som att vara blyg och prestationsångest. Mysig, läsvärd bok som skall sparas i vår bokhylla till nästa generation!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ulf Nilsson