Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (6.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Hotell Gyllene Knorren (del 7)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2014-12-17
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Johan Unenge
ISBN
9789163881053
En förknorrad vinter (e-bok)

En förknorrad vinter (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2014-12-17
29
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En gris, en liten pojke som heter Ingo och lite otur i allt de tar sig för. Hotell Gyllene knorren har kanske inte allt man kan önska av ett hotell. Snarare sånt som ställer till det. Men de behöver ju gäster. Och i tävlingen om utmärkelsen Snöstjärnan måste de ställa upp! I konkurrens med Grossman hotell...
Hotell Gyllene knorren är kanske inte Östra glesbygdens mest attraktiva vinterhotell... Så hur kan de vinna utmärkelsen Snöstjärnan? De tävlar ju mot Grossmans, som har ALLT man kan önska. Finns det nån chans i världen att den nitiska kontrolltanten Margit skulle kunna uppskatta Gyllene knorrens små egenheter, som att få en gris i huvudet vid lunch, eller att det kommer mystiska grymtningar ur karaokemaskinen? Det är galet och roligt i Måns och Johans serie Hotell Gyllene knorren, som är en blandning av Fawlty Towers och Emil i Lönneberga. Den knäppa och kåserande berättartonen lämpar sig lika bra för 6-åringen, som för tonåringen och den vuxne.
Läs även ?Den mystiska gästen?, ?Spöket i rum 13?, ?Loke den lömskes skatt?, ?Sommarkaos på guldkusten?, ?Den oerhört hemliga dammsugaren? och "Korv med bröllop".

Illustratör: Johan Unenge
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om En förknorrad vinter