I trädgårdsland och blåbärsskog (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2015-03-11
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Elsa Beskow
Dimensioner
165 x 160 x 30 mm
Vikt
702 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163882197
I trädgårdsland och blåbärsskog (inbunden)

I trädgårdsland och blåbärsskog

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2015-03-11
159
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En kombination av vacker pek- och konstbok för alla åldrar. I Elsa Beskows klassiska bilderböcker finns ofta naturen närvarande. I "I trädgårdsland och blåbärsskog" är temat just årstiderna med fokus på växterna och djuren i hennes bilder. En färgsprakande fest för ögat! Upplev Elsa Beskows förtrollande bildvärld genom att titta och peka tillsammans!
Följ med Olle på skidfärd i skogen, se små videkissar spricka ut i tidig vår, leta blommor ni känner igen i den prunkande blomstertäppan, le åt grodorna vid tjärnen, känn mossan som Tomtebobarnen trampar på i svampskogen och leta julgran i snön! Varje bild presenteras med ett ord - ibland ett överraskande sådant! Här finns mycket att prata om. Läs högt, peka och leta och få en helt ny upplevelse av de fantastiska sagobilderna!
I över hundra år har Elsa Beskows bilder och berättelser förtrollat barn och vuxna. Bilderna räknas till den svenska kulturskatten och de berättar inte bara magiska sagor utan är också tidsdokument från ett Sverige i början av nittonhundratalet. Denna knubbiga presentbok på 320 sidor rymmer liksom förra boken, "Elsa Beskow: Bildskatt", 150 bilder och ord. Längst bak finns en innehållslista med alla bilderna i sin helhet, fast i miniformat, så man kan se varifrån detaljbilderna kommer - men också för att man lättare ska hitta i boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I trädgårdsland och blåbärsskog
  2. +
  3. Blomsterfesten i täppan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blomsterfesten i täppan av Elsa Beskow (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I trädgårdsland och blåbärsskog. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Underbart vacker bok
    Frida Karlsson, 11 juni 2015

    Jättefin bok. En sådan som jag vill spara åt barnen. Många vackra bilder och ord, så mycket fint i bilderna att titta på och prata om. För att inte tala om att det är fin papperskvalitet och vacker bindning vilket gör att känslan av boken blir ännu finare.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om I trädgårdsland och blåbärsskog