Pelle Svanslös bygger och fixar (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Pelle Svanslös
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
12
Utgivningsdatum
2015-09-14
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Berglin, Lotta (form)
Illustratör/Fotograf
Ingrid Flygare
Dimensioner
210 x 210 x 10 mm
Vikt
308 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163884658

Pelle Svanslös bygger och fixar

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2015-09-14
80
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Pelle Svanslös och Maja hittar en massa brädor, rep och pinnar på gatan. Vad kan man snickra av det? Lyft på flikarna och se! Gösta Knutssons älskade katter från Uppsala är tillbaka i en ny härlig pekbok för de minsta.

Maja hittar en hög med bråte. Då får Pelle Svanslös en idé: Vi bygger något kul! Alla hjälper till - Trisse har några tunnor och en vagn, och Gullan har verktyg. Till och med Måns hjälper till! Men vad ska det bli? En fantasifull berättelse som inspirerar stora och små till lek och kreativitet.

I Pelle Svanslös bygger och fixar är Pelle Svanslös och hans vänner från Gösta Knutssons klassiska berättelser tillbaka som pekboksfigurer. Bakom de finurliga flikarna får även de allra minsta lära känna Pelle, Maja, Måns, Bill och Bull. Ingrid Flygares lekfulla text och härliga illustrationer, som bygger på Jan Gissbergs klassiska Pellebilder, gör Pelle Svanslös bygger och fixar till en pekbok man vill läsa många gånger om.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pelle Svanslös bygger och fixar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Enkel men underhållande för liten
    Ivilajsan, 15 november 2015

    Min 1,5 åring älskar alla böckerna ur Pelle Svanslös serien, den här är dessutom just nu favoriten av dessa fyra böcker. Söta bilder, enkel text men som engagerar en liten kille.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna