I stjälarens spår (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (16.6 MB)
Enheter
Lämpar sig ej för läsning på små skärmar, t ex mobiltelefoner.
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2015-05-19
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Peter Bergting
ISBN
9789163886591

I stjälarens spår

E-bok, Svenska, 2015-05-19
37 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
  • Skickas inom 1-2 vardagar
    73 kr
Visa alla 1 format & utgåvor
Fjärde delen i Almandrarnas återkomst

Be en almander att kliva över tröskeln och ditt liv blir aldrig som vanligt igen. Så hade Rians farfar berättat, men Rian trodde att det bara var historier, för ingen människa hade sett en almander på hundratals år.
 Men en dag när farfar är borta knackar almandern Elien på dörren till deras stuga. Han har återvänt från Skuggornas rike, där almandrarna hamnat i kampen mot onda varelser. Tack vare att Rian hittar almandrarnas trolldomsbok lyckas även de andra almandrarna ta sig tillbaka till vår värld.
 En stjälare, den allra farligaste av de onda varelserna, följer dock efter dem. Nu är den på jakt efter trolldomsboken för att få ut två stjälare till ur Skuggornas rike. Rian, Elien och deras vänner måste stoppa stjälaren. Men först måste de hitta den ? och det är inte lätt, för den kan byta skepnad och ta vilket utseende som helst.?I stjälarens spår? är den fjärde boken i en ny, lättläst, fängslande och rikt illustrerad svensk fantasyserie för den publik som fångats av LasseMaja-böckerna och blivit sugna på något lite mer spännande.

Illustratör:Peter Bergting
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om I stjälarens spår