Den sovande och sländan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (49.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2017-12-06
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Kristoffer Leandoer
Illustratör/Fotograf
Chris Riddell
ISBN
9789163887062

Den sovande och sländan E-bok

E-bok,  Svenska, 2017-12-06

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    49
Visa alla 1 format & utgåvor
Den sovande och sländan är en mörk och magisk fantasyberättelse som håller läsarna trollbundna från första sidan till det spektakulära och befriande slutet! Välkommen till kultförfattaren Neil Gaimans universum där sagor, myter och legender blandas till en bokupplevelse utöver det vanliga.

Drottningen nås kvällen innan sitt bröllop av budet om en djup sömn som sprider sig som en pest i grannlandet, och som förvandlar invånarna till sömngångare. Drottningen, som en gång stått öga mot öga mot liknande ondska, som försatte henne sovande i en glaskista under ett helt år, beslutar sig att komma till undsättning. Med sina tre trogna följeslagare beger hon sig ut på en resa och ett äventyr som förändrar allt. Även en drottnings framtid och öde ...

I Den sovande och sländan låter Gaiman en slags Snövit och en nästan Törnrosa mötas och boken blir ett nyskapande mästerverk! I en vacker och överdådig utgåva, med svart/vita illustrationer med inslag av gyllene guldfärger av den prisbelönta illustratören och konstnären Chris Riddell, är detta årets kanske mest efterlängtade julklapp!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Neil Gaiman