Pelle Svanslös firar jul (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (13.2 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Pelle Svanslös
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2015-10-05
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Ingrid Flygare
ISBN
9789163887291
Pelle Svanslös firar jul (e-bok)

Pelle Svanslös firar jul E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2015-10-05
29
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ljus tänds, julklappar lackas, och lussekatter bakas i stugorna. Julen är på väg till katternas Uppsala och Pelle Svanslös och hans vänner förbereder sig för fullt. Kattungen Frallan ska fira sin första jul, och Pelle har lovat att visa honom precis hur man firar - på katters eget vis, förstås. Men någon sätter käppar i hjulet, vem kan det vara? Ett stämningsfullt mysterium i ett snötäckt Uppsala.

I detta nya äventyr i Pelle Svanslös värld är julstämningen på topp, när lille Frallan ska lära sig allt om granen, advent och julsångerna. Pelle försöker att lära honom, men det är inte lätt. Det verkar som om någon försöker förstöra julstämningen... Och när det dyker upp dubbla tomtar på självaste julafton är förvirringen total. Kan Måns ha ett finger med i spelet?

Pelle Svanslös firar jul är den perfekta högläsningsboken att samlas kring i juletid. Ingrid Flygares illustrationer bygger på Jan Gissbergs klassiska Pellebilder och täcker den välkända världen med ett mjukt snötäcke. Berättelserna präglas förstås av Gösta Knutssons klassiska budskap: Trots att Måns, Bill och Bull ständigt försöker ställa till det för Pelle, visar Pelle att julens budskap är att våga vara snäll.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gösta Knutsson