7 Pixiböcker av Elsa Beskow (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Pixibox
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2016-09-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Elsa Beskow
Dimensioner
104 x 103 x 19 mm
Vikt
147 g
ISBN
9789163887741
7 Pixiböcker av Elsa Beskow (häftad)

7 Pixiböcker av Elsa Beskow

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-09-01
119
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Sju små Pixiböcker med bilder av Elsa Beskow i en liten box. Fascinerande bilder, spännande berättelser och ljuvliga barnvisor. Den perfekta samlingen för alla som vill se mer av Elsa Beskows förtrollande bildvärldar.

I boxen finns den klassiska berättelsen Sagan om den lilla lilla gumman och bilderboken Röda bussen och gröna bilen, som inte funnits utgiven sedan 1950-talet. Här hittar du också en illustrerad sångbok med Alice Tegnérs älskade barnvisor, samt fyra små böcker med olika teman som årstider, titta och hitta, djur och siffror, bildsatta med utvalda guldkorn ur Elsa Beskows fantastiska bildskatt.

Pixiböcker är små bilderböcker för läsare mellan 2 och 6 år. De har roat tre generationer barn och har sålts i över 60 miljoner exemplar. En Pixibox är perfekt att ha till fiskdammspåsarna på barnkalaset eller att ta med på resan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 7 Pixiböcker av Elsa Beskow
  2. +
  3. 7 pixiböcker om Bo

De som köpt den här boken har ofta också köpt 7 pixiböcker om Bo av Morten N Pedersen (häftad).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 7 Pixiböcker av Elsa Beskow. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vacker bokserie
    Daniel, 14 mars 2017

    Det här är ju lite speciella böcker. Kan inte riktigt jämföras med "Bolibompa-kultur". Men om man låter dem leva sitt eget liv i berättandet för barnen så tycker jag att de har riktigt fina och tidlösa kvalitéer. Kräver lite fantasi alltså.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elsa Beskow