Den sjungande barnkammarboken (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
103
Utgivningsdatum
2016-04-18
Förlag
Bonnier Carlsen
Originaltitel
Den sjungande barnkammarboken
Medarbetare
Linhult, Caroline (form)
Dimensioner
227 x 293 x 15 mm
Vikt
824 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163887956
Den sjungande barnkammarboken (inbunden)

Den sjungande barnkammarboken

(24 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-04-18
259
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Tryck på knappen och sjung med i 50 välkända barnsånger. Hurra! Nu finns det en Barnkammarbok med singalong-funktion.Sjung "Imse vimse spindel", plaska med i "En liten båt, blir ofta våt" eller hojta "Hajarna, hajarna, hajarna..." så mycket du vill och orkar! Den sjungande barnkammarboken bjuder på musiken från de populära Barnkammarböckerna. Du får ackompanjemang till ett femtiotal av barnkammarböckernas allra käraste sånger. Allt du behöver göra är att trycka på knappen och sjunga med. Texter och noter till sångerna hittar du i denna härliga praktbok med vackra och roliga illustrationer av flera av våra främsta svenska illustratörer. Bästa sång- och lekpresenten för hela familjen! Barnkammarböckerna är en serie antologier som rymmer det allra bästa som finns att läsa för små barn, från vaggan upp i förskoleåldern. I serien finns nu tio stora böcker och sex små, perfekta till dop och födelsedagar. Den sjungande barnkammarboken innehåller förljande sånger:Baka baka kakaBjörnen soverBlinka lilla stjärnaBlåsipporBä bä vita lammDen cyklande elefantenEkorr'n satt i granenEn elefeant balanseradeEn kulen nattEn liten båtEtt gammalt fult och elakt trollGrevens hundGubben NoakHajarnaHar du sett min lilla katt? Hemma på vår gårdHjulen på bussenHonki TonkiHoppe hoppe hareHuvud axlar knän och tårI ett hus vid skogens slutI medelhavetImse vimse spindelJag hamrar och spikar Jag har en gammal fasterKatten och svansenKlappa händernaLilla LuddeLilla SnigelMajas visaMin hatt den har tre kanterMormors lilla kråkaMors lilla OlleNu god nattNu i ro slumra inNu så ska vi sjungaRo ro barnetRock-spindelnSmå grodornaThula sanaTingelingelinge tåget farTänk om jag hade en liten, liten apaTörnrosaVar bor du lilla råttaVar är tummenVem kan segla för utan vind? VidevisanVyssa lulla litet barn
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den sjungande barnkammarboken
 2. +
 3. Första visboken : med ljudmodul

De som köpt den här boken har ofta också köpt Första visboken : med ljudmodul av Catarina Kruusval (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Den sjungande barnkammarboken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bara musik!
  Marie , 9 januari 2019

  Önskar att de även sjungit. Barnen är inte speciellt imponerade av att det bara är instrumentellt då alla ej är läskunniga och kan sjunga med.

 2. Musik i livets startskede
  Sångglad farmor, 17 september 2018

  En musikbok med vidhängande texter som fungerar både att bara lyssna på och att först lyssna när vuxen sjunger och på så vis lära sig sjunga själv, eller tillsammans.

 3. Mysig
  Cecilia, 2 mars 2018

  Perfekt för att kunna sjunga tillsammans med barnen. Både barnen och vi vuxna har lärt oss nya sånger tack vare melodin man kan spela till. Vackra bilder som gör att barnen kan känna igen låtarna och välja själva.

 4. Alla gamla godingar!
  Mormor Katarina , 1 december 2017

  En fin hjälpreda till att fräscha upp minnet av alla de gamla barnsånger som man en gång kunde. Bra att ha när man blir mor-/farförälder.
  Bra att både text och noter kompletterar de inspelade melodierna.
  Fina illustrationer. Särskilt glad blev jag av Alice Tegnérs originalteckningar.

 5. 4-åringen älskar den!
  Therese , 24 oktober 2017

  Lillasyster fick den i doppresent men det är 4-åringen som lagt beslag på den. Den används mer än frekvent här hemma.

 6. Bra doppresent.
  Eira Eriksson, 29 september 2017

  En mycket fin bok. Gav den till ett barnbarnsbarn i dopgåva. Föräldrarna blev mycket glada och säger att det är lätt att sjunga till musiken och de har inga problem med att veta när de ska börja sjunga. Jag har själv testat och det gick alldeles utmärkt. Bra att man kan reglera ljudvolymen.

 7. Svårt att hänga med... Missnöjd.
  Erika , 23 januari 2017

  Boken är mycket fin med fina och roliga illustrationer. Det är ett bra urval av roliga och fina låtar men man vill ju komma åt musiken... Den är tyvärr under all kritik. Det är jättesvårt att hänga med och höra ex när man ska börja eller hur melodin går (om man inte kan den). Jag har en musikalisk bakgrund och har svårt att hänga med. Min sambo har inte sysslat med musik alls och förstår inte alls hur han ska sjunga. Den är jätteotydlig i meodi om man jämför med Astrid Lindgren eller Hellsing... Läs hela recensionen

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Den sjungande barnkammarboken