Pixiväska (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Pixi
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2016-05-02
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Harris, Martin (form)
Dimensioner
262 x 272 x 20 mm
Vikt
127 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163888250
Pixiväska (häftad)

Pixiväska

(55 röster)  |  Läs 13 recensioner
Häftad Svenska, 2016-05-02

Slutsåld

Pixiböcker är små kvalitetsbilderböcker för barn mellan 2 och 6 år. De har lästs av flera generationer barn och har sålts i över 60 miljoner exemplar sedan mitten av 1950-talet.Här har vi paketerat dem i en väska att ha med sig på semestern, på stan eller hemma. Funkar lika fint hela året om! Två tredjedelar av böckerna i väskan är helt nya och en tredjedel är kära gamla favoriter ur den stora utgivningen av Pixiböcker. Läsning som håller länge, och om och om igen.

Väskan innehåller 15 böcker, 12 "vanliga" Pixiböcker, en extra stor MaxiPixi och två pyttesmå MiniPixi. Luckorna är utformade så att man ska kunna stoppa tillbaka böckerna när man läst dem. Ta ut böckerna ur väskan, sätt tillbaka dem, perfekt att leka bibliotek med. Byt ut böckerna mot dina favoriter när du sen ska åka på semester! Barn älskar att packa själva!

Pixiväskan innehåller följande böcker:MaxiPixi: Bråttom Brillo! av Annika SamuelssonMiniPixi: Fordon av Jan Lööf och Bo sitter fast av Morten N. PedersenPixi: Äta glass med Pythagoras av Carin och Stina Wirsén; Alla barn i början av Grethe Rottböll och Viveka Sjögren; Snurran och fjärrkontrollen av Eva Bergström och Annika Samuelsson; Trollkarlen och jag trollar konstigt av Maria Montner; Katja kan själv av Morten N. Pedersen; Hajpuss av Jonathan Lindström; Bobby Blåljus kör så det ryker av Louise Jacobsson; Snövit med illustrationer av Anna Friberger; Följ med på gräsrotssafari av Grethe Rottböll och Anna-Karin Garhamn; Gissa djur av Bullas Jonas Jansson; Kungen kommer till dagis av Nils Andersson och Linda Carlson; Guldlock och de tre björnarna med illustrationer av Anne Thorsell.

Den läckra väskans omslag är illustrerat av Ingela P Arrhenius - mångårig bilderboksillustratör och reklamskapare som bland annat gjort form och design till Pixi-säljförpackningarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 13 recensioner av Pixiväska. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bra present
  Anna, 11 april 2018

  Vi hade med oss denna som sysselsättning på en resa och den var toppen, ett par nya böcker varje dag att läsa. Rekommenderas att ge bort som present också, kul idé!

 2. Pixiväskan
  Lars Olov Sund (Örebro), 21 mars 2018

  Kul grej, med väska. Ordning och reda både hemma eller på resa. Rekommenderas till vän av ordning. Köp den nu.

 3. Roligt upplägg för barn
  Aneth , 14 september 2017

  Rolig och spännande för barnen att öppna luckor och överraskas av olika nya pixiböcker i olika storlekar. Även små luckor kan rymma stora böcker. Gjorde sagoläsningen mycket roligare!

 4. Perfekt present!
  Karolina engborg, 24 oktober 2016

  Jätteuppskattad och helt fantastik samling böcker. köpte den först till min son som älskar pixiböcker och han tycker så mycket om den så nu har jag gett bort den i present till massor av ungar.

 5. Jätte trevlig present.
  Rut Anneli Madelene Sköld, 11 september 2016

  Jättetrevlig present! Bra att bära med sig och ta med sina favoritböcker , lätt och behändigt. samt fin väska att bära med sig.

 6. Sommarlov!
  -, 26 juli 2016

  Ett bra och uppskattat sätt att förnya pixi-biblioteket inför sommarlovet. Yngsta dottern tränar sin läsning och äldsta dottern plöjer dem. Att det fanns mini- och megaböcker i väskan var en kul bonus!

 7. Böcker bra väska dålig
  Mofa Lars, 29 juni 2016

  Pixiböckerna var som vanligt bra, bra blandning.
  Däremot så var inte väskan en väska.
  Vår tanke var att det skulle vara en väska att ta med sig på semester/bilen/tåget men tyvärr fungerar den inte bra till detta.

 8. Barnen gillade den!
  E, 28 juni 2016

  Rolig idé med olika fack till böckerna, och roligt med lite olika storlekar på dem. Barnen kände igen luckorna från pixi-adventskalendern som varit mycket uppskattad här. Hade dock önskat att det var mer som "fack" för böckerna inne i väskan också så som det är på utsidan. Vet inte hur länge själva väskan kommer att hålla, men som sagt en kul idé.

 9. Pixiväska
  Eva Lindgren, 17 maj 2016

  Våra barnbarn har alltid gillat pixiböcker. Böckerna är ju i ett händigt format för små händer. Den här väskan blev de helförtjusta i.
  Eva L

 10. Pixiväska
  Monica Pintscher, 17 maj 2016

  Fantastisk. Mitt barnbarn gick igenom hela väskan och bläddrade i alla böckerna mer än en gång. Han gillade att böckerna var i olika storlekar. Jag Kan varmt rekommendera Pixi väskan.

 11. Bra böcker men ingen riktig väska

  Jätteroligt med typ pussel för att hitta böckerna, men " väskan" tyvärr en besvikelse. Inget barn kommer att vilja vänta med att öppna alla på en gång, vilket sällan blir bra. Varför inte förpacka i ett antal skivor/ pussel med egen bild att öppna, kanske olika teman, förpackade i en bättre, mera riktig väska! Då kan föräldrar avgöra hur många skivor/ pussel som ska med varje gång, beroende på resans längd. Skulle gärna betala något mera för bättre kvalitet. En bättre " bokväska" kan bli ... Läs hela recensionen

 12. Pixiväska

  Bra att ta med sig på semestern! Varierande läsning. Kul med facken! Ska ta med på tåget nästa gång med mina barnbarn!

 13. Pixiväskan

  Mina barnbarn älskar den är ju en hel del böcker att välja mellan och dessutom lätt att ta med till exempelvis stranden.

Visa alla 13 recensioner

Fler böcker av Martin Harris

 • Djur på landet

  Martin Harris

  Djur på landet är en mysig pekbok för de allra yngsta i gullig retrostil och med en finurlig twist. Lär känna några av våra vanligaste sällskaps- och bondgårdsdjur och upptäck hur de låter i den här fina och tuggvänliga kartongboken.

 • Managing Modernity

  Stewart R Clegg, Martin Harris, Harro Hopfl

  Bureaucracy has long been a cornerstone of advanced industrial societies, and a defining feature of modernity. At the same time, many commentators from all quarters argue that it is on the wane in this post-this or that world; or that if it isn't,...