Pixiadventskalender (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Pixi
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2016-09-15
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Oskar Jonsson
Dimensioner
520 x 385 x 10 mm
Vikt
3000 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163888731

Pixiadventskalender

(59 röster)  |   Läs 9 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-09-15

Slutsåld

Spännande lucköppning och julstämning med Pixi

Glöm choklad och leksaker! Den här kalendern är bra för hela familjen. Här har vi samlat 24 härliga Pixiböcker i en rolig julkalender. Bakom luckorna hittar du berättelser om julen, klassiska sagor, vardagsberättelser och mycket mer. Med en Pixikalender får barnen läsupplevelser som varar hela december!

Årets omslag är illustrerat av Oskar Jonsson. Bilderna är väldigt detaljrika och räcker hela december för en nyfiken betraktare. Nytt för årets kalender är också att när man öppnat en lucka är bilden bakom lite lite förändrad. Hitta vad som hänt i bilden!

Vänta in julen med Pelle Svanslös, Bo, Viggo, jättemyrsloken, Julia och flera andra av barnens mest älskade karaktärer. Årets bästa adventskalender bjuder på en ny bok varje dag. De flest är traditionella berättelser, men några är också pysselböcker. Den innehåller Pixiböcker av många välkända författare och illustratörer; Stina Wirsén, Lotta Olsson, Lisen Adbåge, Charlotte Ramel, Kjell Thorsson, Millis Sarri, Linn Hallberg och Margareta Nordqvist med flera.

De här titlarna kommer att finnas med i kalendern (dock ej i den här ordningen):
Vira vaknar, Bo blir lucia, Alla tre har fruktstund, Kreativa Karins kalaspixi, Viggo kan själv!, Kakan, Folke åker spårvagn, Den flygande kaninen och den flygande igelkotten, Riita Lett och gröna häxan, Förskolan Ginnis rekordbok, Vem är arg?, En ovanligt ovanlig dag, Pelle Svanslös fyller år, Ulf och Kajsa gör julgranspynt, Trycka knappen, Tomten och grötsleven - julafton hos Mino & Micke, Julia, Den magiska gläntan, Om du går vilse i skogen, Askungen och biet, Barnens vilda djur, Stinas Trix, Rita med lien skär och många små brokiga
och Pingvinen på semester

Pixiböcker är små kvalitetsbilderböcker för barn mellan 2 och 6 år. De har lästs av flera generationer barn och har sedan mitten av 1950-talet sålts i över 60 miljoner exemplar i Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Pixiadventskalender. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rolig adventskalender
  Anna, 11 april 2018

  Både barnen och vi vuxna tyckte att det var en bra variation på böckerna, kommer definitivt att fortsätta med dessa som adventskalender! Barnen hämtade kalendern det första de gjorde när de vaknat och böckerna är vällästa!

 2. Kul idé
  CC, 12 januari 2017

  Kul idé med en adventskalender full med böcker. Alla pixiböckerna var väl inte så bra, men så är det ju med "paket".

 3. Jättefin kalender
  Emma Kjellgren, 4 januari 2017

  Min 2-åriga dotter älskar sin Pixikalender! Hon tyckte det var jättespännande att få öppna luckan och få en ny bok varje dag! Detta blir ett måste även nästa år!

 4. Spännande kalenderöppning
  Gölin Frank, 29 december 2016

  Fin kalender med mycket vackra bilder. Spännande att finna det i bilden som skiljer under varje lucka, faktiskt mer spännande än Pixie böckerna där i. böckerna passar för småbarn, högst till fem åringar.

 5. Underbar
  K3, 21 december 2016

  En sån glädje att få en ny bok varje dag! En del böcker är... märkliga - andra toppen!
  Passar 3-åriga dottern perfekt!

 6. Underbar adventskalender!
  Anna, 8 december 2016

  En mycket bra och prisvärd adventskalender som verkligen uppskattas av vårt barn som precis har börjat läsa. Den levererar verkligen trots ett relativt lågt pris och fem stjärnor räcker inte!

 7. för mindre barn
  Leopi, 7 december 2016

  Öppnat de första sex luckorna och alla de böckerna utom en pysselbok (?!?!) vände sig till mindre barn. Pysselbok, inte så mysigt till kvälls saga... Så hoppas på bättre tur i de kommande böckerna.

 8. I år igen =)
  Johanna, 25 november 2016

  Vi har ju inte öppnat årets kalender ännu, men vi hade den som fanns förra året och den var guld värd! Mysiga böcker som vi läst många gånger under året. Min son var 1,5 år när han fick sin första och han uppskattade den verkligen!

 9. Jättesöt adventskalener
  Gudrun Inga Elisabet Braun, 7 november 2016

  Hej!

  Då det är en adventskalender så har jag/mitt lilla barnbarn inte öppnat någon lucka ännu, men den ser väldig söt och gullig ut. Tror att det blir en jätteöverraskning och mitt barnbarn kommer att bli alldeles till sig av glädje. Hon är väldigt bra på att tacka, så det blir nog många och långa kramar och tack, tack, tack, tack mormor. Många extra myslässtunder i december!

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av Oskar Jonsson