Kopparhandsken (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Magisterium (del 2)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2016-01-20
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Lottie Eriksson
ISBN
9789163889103
Kopparhandsken (e-bok)

Kopparhandsken (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-01-20

Styckköp

35
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Holly Black och Cassandra Clare i magiskt samarbete. Äntligen är andra delen här!

Call Hunts sommarlov är inte som ett sommarlov borde vara - hans pappa är övertygad om att han är ond och Calls bästa vän heter Tumult och är en rödögd jättevarg som inte precis gör succé i grannskapet. Dessutom längtar han tillbaka till trollkarlsskolan Magisterium och sina vänner.

När Call en kväll upptäcker att hans pappa planerar att förgöra både honom och Tumult blir situationen ohållbar och för att undkomma flyr han till Magisterium. Där råder panik. Den magiska Kopparhandsken, som kan skilja en magiker från hens magi, har blivit stulen och hotar att ödelägga skolan och hela trollkarlsvärlden. Tillsammans med sina vänner Tumult, Tamara och Aaron (samt en mycket ofrivillig Jasper) ger sig Call ut på ett farligt uppdrag för att hitta handsken, men i jakten på den skyldiga väcks onda väsen till liv. Mystiken tätnar och vännerna närmar sig en allt mer obekväm sanning ...

HOLLY BLACK och CASSANDRA CLARE är författarna bakom succéserierna "Spiderwick" (BLACK) och "The Mortal Instruments" (CLARE). Kopparhandsken är den andra delen i serien "Magisterium".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna