Du och jag, min skatt. Fyraåringen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (27.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Du och jag, min skatt
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2016-04-15
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Flera illustratörer
ISBN
9789163889141
Du och jag, min skatt. Fyraåringen (e-bok)

Du och jag, min skatt. Fyraåringen E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2016-04-15
27
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En härligt stor och generös samlingsvolym fylld av sånger, berättelser, poesi, ramsor och skojiga bilder för alla som fyller, eller redan fyllt fyra år. Här ryms gamla och nya favoriter briljant illustrerade av flera av våra främsta svenska illustratörer.

Tänk vad fyraåringar kan: de ställer frågor, leker med vänner, fantiserar över framtiden. De älskar tokigheter, fantasi och lek, humor och nonsens!

I antologin "Fyraåringen" ryms längre och kortare berättelser, klassiskt och modernt i en perfekt kombination. Här kan du och ditt barn fantisera om allt som (inte) händer på dagis, eller vad man vill bli när man blir stor. Kika på detaljrika tittuppslag inifrån ett sjukhus och ett snickeri - vad finns det där? Läs hela den mysiga bilderboken om Pelle Svanslös, eller vricka tungan på knasiga ramsor av Lennart Hellsing. Här hittar du också Helena Bross och Kerstin Thorvalls vardagsberättelser om att gå ut själv eller busa när man är sjuk, samt den klassiska sagan om de tre små grisarna och vargen. Räkna 20 fantastiska fåglar och massor av möss, sjung om Karlsson på taket eller Törnrosa. Och när du suttit stilla ett tag, skaka loss med en rörelsesång. I alla fyra delarna i serien återkommer Sebastian och Josefin, illustratören Marit Törnqvists barnkaraktärer som växer och blir större för varje bok.

Du och jag, min skatt är en unik antologiserie uppdelad efter ålder och inspirerad av barnets utvecklingsfaser 1-4 år. Även böckernas format växer allteftersom: Ettåringen är liten, Tvååringen lite större ... och Fyraåringen är störst med ett generöst bilderboksformat.

I "Du och jag, min skatt: Fyraåringen" hittar du härliga läskvalité för dig och din fyraåring!

Läs också:

Du och jag, min skatt: Ettåringen

Du och jag, min skatt: Tvååringen

Du och jag, min skatt: Treåringen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna