Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Nya Eva & Adam (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2016-09-22
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Linhult, Caroline (form)
Illustratör/Fotograf
Johan Unenge
Dimensioner
216 x 154 x 15 mm
Vikt
334 g
SAB
Hcg
ISBN
9789163889394
Huvudet fullt av dig (inbunden)

Huvudet fullt av dig

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2016-09-22
159
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter TV-serie, långfilm, dataspel, seriealbum och miljontals sålda böcker är Sveriges vanligaste, veligaste och roligaste kärlekspar tillbaka. 20 år har gått, men när kärlekshistorien nu berättas på nytt gäller fortfarande de eviga frågorna: Hur vet man att man är kär? Hur blir man ihop? Och vad gör man om tjejen man gillar är kär i någon annan?

Adam ska börja i en ny klass. Kanske han äntligen kan bli den coola killen han drömt om att få vara? Men det går inte riktigt som Adam har tänkt sig - snart har han ställt till med bråk i klassrummet, blivit bästis med den busige killen i klassen och skjutit en boll på den där söta tjejen - Eva ... Eva har fullt upp med bloggen, fotbollen, bästisen Annika och sina drömmar om rockkillen Fetch. Hon har inte tid att lära känna den där konstiga nye killen Adam. Men så ska hon ha fest hemma. Och när gästerna vill testa en gammal lek med handtag, famntag, klapp eller kyss händer något oväntat.

Måns Gahrton och Johan Unenges Eva & Adam har i 20 år älskats av barn i hela världen. 2016 berättas historien på nytt i en långfilm och två böcker för en ny generation läsare. I arbetet med böckerna har författarna gjort mängder av klassbesök och samarbetat med över 100 mellanstadieelever för att ta få veta allt som är värt att veta om kärlek, vänskap och livet på mellanstadiet idag. Böckerna är genomgående illustrerade med Johan Unenges träffsäkra bilder som är fulla av humor och igenkänning. En romantisk komedi som tar ung kärlek på allvar!

Läs också: En tjej att klicka bort, Anti-killpakt och Att vara eller inte vara kompis.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna