Let it snow : magisk julhelg i tre delar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
332
Utgivningsdatum
2016-09-30
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Ylva Stålmarck
Originaltitel
Let it snow
Medarbetare
Adolfsson, Ellen (form) / Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
211 x 135 x 22 mm
Vikt
408 g
SAB
uHc
ISBN
9789163889417
Let it snow : magisk julhelg i tre delar (häftad)

Let it snow : magisk julhelg i tre delar

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-09-30
146
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
När tre författargiganter för unga vuxna möts händer fantastiska grejer. En snöstorm sätter spelet i rullning: ett tåg spårar ur, mobilsamtal når inte fram, missförstånd, dikeskörningar, alldeles för många och för gapiga cheerleaders och första kyssar - allt under en förtrollad julhelg. Bästsäljande trion Maureen Johnson, John Green och Lauren Myracle skriver här varsin fristående - men sammanlänkad - charmigt romantisk berättelse i juletid.

När Jubilees föräldrar inte kommer hem efter en shoppingtur före jul, sätter sig Jubilee på tåget till morföräldrarna i Florida. Samma kväll drar en snöstorm av guds nåde in och tåget blir stående mitt ute i ingenstans. Det här ska komma att bli en annorlunda jul för Jubilee: mötet med Jeb i kafévagnen, mannen i folie inne på Waffle House - och så Stuart. Stuart som öppnar upp sitt hem och sitt hjärta ...

Tobin och hans kompisar The Duke och JP sitter djupt nersjunkna i soffan med ett Bond-maraton på teven när Keun, som jobbar på Waffle House under julhelgen, ringer. Hans önskan är lika tydlig som desperat: Kom till Waffle House NU. Och ta med Twister-spelet. Det ska visa sig bli en lång och äventyrlig färd - i snöstorm.

Addie deppar. Hon har dumpat sin pojkvän Jeb och nu ångrar hon sig. Det är jul och snö i massor och det bakas julkakor i köket, men Addie stannar på rummet. Tjejkompisarna försöker muntra upp henne men någonstans inne i Addie gror en självinsikt, och den är inte speciellt vacker. En såld minigris, en peppande pensionär på Starbucks och turkos snagg verkar vara vad som behövs för att få Jeb tillbaka.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Let it snow : magisk julhelg i tre delar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mysig julbok
    Alicia , 19 oktober 2016

    Jättemysig bok med tre berättelser som sker ungefär samtidigt parrallellt med varandra och även i samma lilla stad. Boken är även bra upplagd.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna