Himmelska eldens stad (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
The Mortal Instruments (del 6)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2016-06-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Jan Risheden
ISBN
9789163889783
Himmelska eldens stad (e-bok)

Himmelska eldens stad (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-06-01

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Följ med till New Yorks mörka sida, till de varelser som föredrar att röra sig i natten och skuggorna. Den avslutande delen i Cassandra Clares bästsäljarserie "The Mortal Instruments" är här.

Mörkret har sänkt sig och världen håller andan. Sebastian Morgenstern har slutligen rest sig och rustar för krig. Steg för steg infiltrerar han skuggjägarna, ställer dem emot varandra och förvandlar dem till mardrömslika varelser. Familjer splittras, älskande par bryter upp - kaos följer i Sebastians fotspår. Ingen går säker så länge han har Den infernaliska bägaren.

När flera skuggjägarinstitut attackeras världen över blir Clary, Jace och de andra skuggjägarna tvungna att fly till Alicante. Men inte ens där är de trygga. Clary, Jace, Simon, Alec och Isabelle förstår att de måste ta sig bortom den här världen, in i demonernas rike om de ska ha någon chans att besegra Sebastian.

Någon kommer att ge upp sitt livs kärlek, någon kommer att överleva och någon kommer att dö när striden om skuggjägarvärlden får sin upplösning.

Förlorade själars stad är den sjätte och sista delen i Cassandra Clares hyllade succéserie "The Mortal Instruments". Böckerna är översatta till 36 språk och har sålts i 14 miljoner exemplar. Tv-serien "Shadowhunters" är baserad på böckerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cassandra Clare