Kapten Kalsong och den sanslösa skrönan om Sir Stinkbomb (inbunden)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kapten Kalsong (del 12)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
205
Utgivningsdatum
2018-08-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Björn Wahlberg
Dimensioner
215 x 150 x 20 mm
Vikt
447 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163891601

Kapten Kalsong och den sanslösa skrönan om Sir Stinkbomb

(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-08-01
149
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
George och Harold lever livet tillsammans med sina dubbelgångare, gårdagens George och Harold. De turas om att gå i skolan varannan dag, och ligga i trädkojan och spela TV-spel varannan dag. Vad kan gå fel? Tyvärr rätt mycket.

Det är nämligen något ruttet på gång i Ohio, och det stinker värre än gamla gympasockor! Universums smartaste planet har nämligen exploderat många ljusår från jorden, och lite gegga från planeten råkade slungas ut i den oändliga rymden, för att till slut landa mitt framför fötterna på den onda gympaläraren magister Barsk. Som givetvis åt upp geggan. Och givetvis blev supersmart! Så smart att han nu lyckats skapa ett gift som förvandlar vanliga roliga barn till lydiga, duktiga och tråkigt perfekta barn. Vilken katastrof! Nu ligger alltså mänsklighetens framtid i Georges och Harolds händer, och gårdagens Georges och gårdagens Harolds händer! (Och vuxna Georges och vuxna Harolds händer... Hänger du inte med? Läs boken och red ut allt!)

Med sin mix av illustrerat spännande äventyr och barnsligt rolig humor gör bokserien "Kapten Kalsong" succé! Såväl nybörjarläsarna som bokslukarna kastar sig över Dav Pilkeys skruvade, actionfyllda och lättlästa kapitelböcker. Läslust, språkglädje och ett stort ordförråd till alla!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kapten Kalsong och den sanslösa skrönan om Sir Stinkbomb
 2. +
 3. Kapten Kalsong och Turbotoans tyranniska vedergällning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kapten Kalsong och Turbotoans tyranniska vederg... av Dav Pilkey (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kapten Kalsong och den sanslösa skrönan om Sir Stinkbomb. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rolig barnbok
  Steve Tord Franzén, 19 december 2018

  Mina barnbarn älskar Kapten Kalsong, om och om igen! Jag som vuxen tycket också de är kul att läsa dessa böcker som både dråpligt och fantasifullt beskriver händelser kaptenen råkar ut för. Många skratt utlovas.

 2. En favorit
  Malka, 27 augusti 2018

  9-åringen sträckläste den här boken och skrattade högt. Man vet att boken är bra när det är roligare att läsa än att spela Tv-spel.

Visa alla 2 recensioner