De dödas skepp (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Magnus Chase (del 3)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
418
Utgivningsdatum
2018-06-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Anna Thuresson
Medarbetare
Linhult, Caroline (form)
Dimensioner
210 x 136 x 25 mm
Vikt
397 g
SAB
Hcg
ISBN
9789163892615

De dödas skepp

(11 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-06-01
199
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Bästsäljande Rick Riordan, som i tio år toppat listorna med bokserierna och Hollywoodfilmerna om Percy Jackson och Olympens hjältar, är tillbaka - och den här gången tar han sig äntligen an de nordiska asagudarna. Välkommen till ett asaspännande äventyr!

Magnus, Samirah, Alex och hjältarna från Hotell Valhalls 19:e våning förbereder sig för att segla mot ett äventyr till havs, och får en snabb hands-on kurs av Percy Jackson på ämnet "hur du inte dör på havet". Och det kommer garanterat att behövas.

Loke är nämligen fri från sina bojor. Och det första han tänker göra med sin frihet är såklart att starta Ragnarök och världens undergång genom att sätta segel med skeppet Naglfar. En skuta av högsta hantverksstandard byggd av 100% prima återvunna naglar från döda människor.

Men Loke är inte det enda problemet. Det dröjer inte länge innan Magnus och de andra blir erbjudna att äta upp sina gamla vänner dvärgen Blitzen och alven Hearthstone. Vilket flyt att varken dvärg eller alv är halal! Och att Magnus är to-be-vegetarian...

Följ säkerhetsinstruktionerna och ta på flytvästarna, för det blir ett blött, bestialiskt och "borde-stannat-hemma"-besvärligt äventyr!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De dödas skepp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Toppen av Rick Riordan

    Gillar du Percy Jackson? Då är detta ett tips för dig!
    Min A (snart 9 år) har lyssnat till de två avslutande delarna i Magnus Chase-trilogin (Läsålder: ca 9-15 år). Rick Riordan har tidigare bland annat skrivit den populära serien om Percy Jackson som är son till en grekisk gud. I denna serien får vi istället utforska den nordiska mytologin och lära känna Magnus som är son till fruktbarhetsguden Frej. Magnus är en hemlös kille som i första boken dör och kommer till Valhall med valkyrian ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Rick Riordan