Idag är allt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2017-06-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Ylva Stålmarck
Originaltitel
The Sun is Also a Star
Medarbetare
Linhult, Caroline (form)
Dimensioner
212 x 137 x 25 mm
Vikt
397 g
SAB
uHce
ISBN
9789163893261

Idag är allt

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2017-06-01

Slutsåld

Nicola Yoon, författare till fenomenala Ingenting och allting, kommer nu med en ny roman, den hjärtskärande historien om Natasha och Daniel - två tonåringar med helt skilda problem som av en slump möts på en gata i New York.

Natasha: Jag tror på vetenskapen, på fakta. Inte på ödet eller på drömmar som ändå aldrig kommer att slå in. Jag är garanterat inte en tjej som träffar en söt kille på en New York-gata och blir kär i honom. Särskilt inte när jag och min familj bara har tolv timmar kvar i landet innan vi blir utvisade till Jamaica. Min historia handlar inte om att bli kär. Daniel: Jag har alltid varit den skötsamma sonen, den duktiga studenten som alltid lever upp till mina föräldrars förväntningar. Aldrig poeten. Eller drömmaren. Men när jag ser henne glömmer jag allt annat. Något med Natasha får mig att tro att ödet har fantastiska planer för oss två. Universum: Varje sekund av våra liv för oss fram till en särskild stund. Miljoner framtider ligger framför oss. Vilken av dem ska bli sann?

Idag är allt är en roman om att aldrig riktigt duga för sina föräldrar, om att veta att man inte får stanna i landet man är född i - men också om kärlek som uppstår när man minst anar det och om hur varje litet val kan få stora konsekvenser.

"Lyrical and sweeping, full of hope, heartbreak, fate. . . and the universal beating of the human heart." -Booklist, starred review

"With appeal to cynics and romantics alike, this profound exploration of life and love tempers harsh realities with the beauty of hope in a way that is both deeply moving and satisfying."-Kirkus, starred review
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nicola Yoon