Spyflugan Astrid flyger högt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (10.8 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Spyflugan Astrid (del 2)
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2016-09-13
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Maria Jönsson
ISBN
9789163893674
Spyflugan Astrid flyger högt (e-bok)

Spyflugan Astrid flyger högt E-bok

E-bok (Pdf),  Svenska, 2016-09-13
25
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
"En underbart rolig bilderbok med helsköna bilder." Aftonbladet Humoristisk, fantasieggande, småvild, härlig, kul, rolig, charmig, oemotståndlig - lovorden haglade över den första boken om spyflugan Astrid, som var Maria Jönssons debut som författare. Hon har tidigare illustrerat andras texter, den söta hundvalpen Morris är bara en av de omtyckta figurer som hon har skapat.

Astrid har fyra ben och kan flyga vrålsnabbt! Hon älskar äventyr och sitter ofta och tittar och längtar och fantiserar om det stora, på andra sidan fönsterrutan. Men har man 43 syskon blir det inte mycket tid över för annat än att passa småflugorna. I dag är det Lille-Bertil som ska passas. Men plötsligt är han borta och sökandet leder till världen utanför. Ett äventyr i det farligaste laget, om man är en liten fluga...

Astrid är en påhittig och nyfiken fluga (som vilken fyraåring som helst...!). Bilderna är livfullt detaljrika och klurigt roliga. Maria Jönsson har i text och bild fångat de humoristiska situationerna som kan uppstå när man är en liten fluga i en stor värld.

Pressröster om "Spyflugan Astrid":"Det är helt enkelt en underbar bok, en underbar berättelse berättad på ett oemotståndligt sätt." (Bohusläningen)"Spyflugan Astrid är en mycket personlig och färgstark berättelse. Den visar att man kan göra stor konst av något så oansenligt som en liten spyfluga!" (Nerikes Allehanda)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Jönsson