Pixiväska Ninni Oljemark (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Pixi
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2017-04-27
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Ninni Oljemark
Dimensioner
260 x 270 x 25 mm
Vikt
720 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163893889
Pixiväska Ninni Oljemark (häftad)

Pixiväska Ninni Oljemark

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2017-04-27

Slutsåld

15 Pixiböcker i en lekfull väska att ta med

Pixiböcker är små kvalitetsbilderböcker för barn mellan 2 och 6 år. De har lästs av flera generationer barn och har sålts i över 60 miljoner exemplar sedan mitten av 1950-talet. Här har vi paketerat dem i en väska att ha med sig på semestern, på stan eller hemma. Funkar lika fint hela året om! Två tredjedelar av böckerna i väskan är helt nya och en tredjedel är kära gamla favoriter ur den stora utgivningen av Pixiböcker. Läsning som håller länge, och om och om igen.

Väskan innehåller 15 böcker, 12 "vanliga" Pixiböcker, en extra stor MaxiPixi och två pyttesmå MiniPixi. Luckorna är utformade så att man ska kunna stoppa tillbaka böckerna när man läst dem. Ta ut böckerna ur väskan, sätt tillbaka dem, perfekt att leka bibliotek med. Byt ut böckerna mot dina favoriter när du sen ska åka på semester! Barn älskar att packa själva!

Pixiväskan innehåller följande böcker:
MaxiPixi: Bråttom Brillo! av Annika Samuelsson
MiniPixi: Fordon av Jan Lööf och Bo sitter fast av Morten N. Pedersen
Pixi: Äta glass med Pythagoras av Carin och Stina Wirsén; Alla barn i början av Grethe Rottböll och Viveka Sjögren; Snurran och fjärrkontrollen av Eva Bergström och Annika Samuelsson; Trollkarlen och jag trollar konstigt av Maria Montner; Katja går till förskolan av Morten N. Pedersen; Hajpuss av Jonathan Lindström; Bobby Blåljus kör så det ryker av Louise Jacobsson; Snövit med illustrationer av Anna Friberger; Följ med på gräsrotssafari av Grethe Rottböll och Anna-Karin Garhamn; Gissa djur av Bullas Jonas Jansson; Kungen kommer till dagis av Nils Andersson och Linda Carlson; Guldlock och de tre björnarna med illustrationer av Anne Thorsell.

Den läckra väskans omslag är illustrerat av Ninni Oljemark - mångårig bilderboksillustratör och reklamskapare som bland annat gör form och design till Pixi-säljförpackningarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Pixiväska Ninni Oljemark. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En räddare i nöden
  Johanna Sernevi Säll, 22 juni 2017

  Spännande att öppna upp luckorna och se vilken bok som döljer sig bakom. Fint illustrerad och roligt med pysseltipsen man får med på köpet. Perfekt format för att ta med sig sina favorit-Pixis på resan. En räddare i nöden på långa bilresor. Bra att man kan byta ut böckerna vid behov.

 2. Fantastiska!
  Karolina engborg, 23 maj 2017

  Dessa pixiväskor är så uppskattade, har köpt dessa i present till flera barn i min omgivning och har tagits emot med stor lycka, det är som en julkalender i utformandet och böcker är alltid en bra present tycker jag.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ninni Oljemark

 • Vännerna fixar museum till alla

  Ninni Oljemark

  I ett litet hus i staden Villervalla bor de tre vännerna Vargen, Rune och Kanin. De är ganska olika. Vargen är bra på att baka och att se till så att alla är sams, vilket är tur eftersom Kanin älskar klister och stök medan Rune tycker om allt som ...

 • Vännerna fixar överraskningskalas

  Ninni Oljemark

  I ett litet hus i staden Villervalla bor de tre vännerna Vargen, Rune och Kanin. De är ganska olika. Vargen är bra på att se till så att alla är sams, vilket är tur eftersom Kanin älskar klister och stök medan Rune tycker om allt som är ordning oc...

Bokvideo