Du : dikter för nyfödingar (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2017-04-04
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Stina Wirsén
Dimensioner
296 x 210 x 15 mm
Vikt
639 g
SAB
uHc.03
ISBN
9789163894596
Du : dikter för nyfödingar (kartonnage)

Du : dikter för nyfödingar

(3 röster)
Kartonnage, Svenska, 2017-04-04
146
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Affischsamling och diktbok i oslagbar kombination

Du är storslagen läsning om det lilla och stora i livet av fenomenala Stina Wirsén. Finstämd dikt möter träffsäkra bilder i ett nytt format där sidorna är affischer som går att sätta upp på väggen.

Du är en bok för alla nya och gamla föräldrar, för utflugna barn och de nyss födda - och för alla Stina Wirsén-älskare såklart. En diktbok om att vänta, att få och att växa med ett barn. Stina Wirsén är en mästare på att beskriva stora händelser med kortfattade meningar och stilsäkra bilder så att det går rakt in i hjärtat, och diktformen passar henne som handen i den lilla barnvanten. Här levandegörs känslan av att ta i en liten fot, av att inte får sova och det stora i att vinka av det nästan vuxna barnet på flygplatsen, på väg ut i livet. När man har läst färdigt boken kan man dra ur sidorna och låta bilderna komma ut i verkliga livet hemma på väggen. Konst och dikt blir till ett i äkta Wirsénskt manér.

"Det finns många böcker som berör. Och så finns det en del som liksom kryper in under skinnet på en, får huden att knottras och gör ögonen blanka. Du. Dikter för nyfödingar av Stina Wirsén är en sådan bok. /.../ Det är en så vacker bok, både till bild och språk. Den slår an en ton som klingar rent till sista sidan." /Norrköpings Tidningar
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Du : dikter för nyfödingar
  2. +
  3. Godnattsagor för rebelltjejer : 100 berättelser om fantastiska kvinnor

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Du : dikter för nyfödingar