Livet är nu : dikt och sång dagen lång (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (10.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2016-12-16
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Charlotte Ramel
ISBN
9789163894640
Livet är nu : dikt och sång dagen lång (e-bok)

Livet är nu : dikt och sång dagen lång E-bok

E-bok (Pdf),  Svenska, 2016-12-16
25
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Lotta Olsson, Charlotte Ramel och Jojje Wadenius möts i en poesi-musikbok med CD-skiva. Ett generöst illustrerat allkonstverk för hela familjen, perfekt som dop- eller börja skolan-present.

Tänk dig illustrerad poesi för en hel dag. Vi följer en familj från morgon till kväll. Här finns en dikt för varje stund, för varje stämning: när man vaknar, klär på sig, går till förskolan, bakar pizza, är ledsen, glad eller ska sova. Här ryms stort och smått, högstämt och knasigt i korta och långa dikter för både yngre och lite äldre barn.

"Livet är nu" är ett unikt allkonstverk med 30 fristående dikter som binds samman av illustrationerna om en familjs vardag. Charlotte Ramels mjuka och inkännande bilder berättar om en mamma, pappa, tre barn och en katt. Lotta Olssons texter består av en härlig blandning av nyskrivet material samt tidigare utgivna favoriter. Jojje Wadenius har tonsatt tio av dikterna och sjungit in dem på CD-skivan som ingår i boken. Lugn musik varvas med lite jazzigare.

Med "Livet är nu" skapar Olsson, Wadenius och Ramel en ny klassiker inom barnpoesi-musiken. Läs, titta och sjung tillsammans hela familjen!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna