Havsmonster i knipa (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (6.7 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Mino och Micke (del 1)
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2017-06-15
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Kjell Thorsson
ISBN
9789163894909

Havsmonster i knipa E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2017-06-15
29
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vem är det som härjar bland båtarna i Östra skruvlundas hamn? Följ med Mino och uppfinnarkompisen Micke på ett bilderboksäventyr bland luftskepp, u-båtar och ett sjöodjur i nöd. Nu finns den första boken om Mino och Micke även som Ekorrbok.

Mino och Micke är bästisar, den ena är en vuxen uppfinnare och den andra är en liten tjej. Båda älskar äventyr och farkoster. Tillsammans ger de sig av på spännande uppdrag och löser problemen som uppstår med hjälp av Mickes fantastiska uppfinningar. Oftast lyckas han uppfinna otroliga farkoster som Mino får köra.

I den första boken har ett havsmonster synts till i hamnen i Östra Skruvlunda och Micke och Mino ger sig iväg för att ta reda på vad som har hänt. Mino kör luftskeppet "Ariel" och Micke tar sin amfibiebil "Eldsflamman". Sedan bär det iväg: högt upp i det blå och långt ner under vattenytan.

Kjell Thorssons illustrationer består av ett härligt myller av knasiga uppfinningar, maskiner, konstiga mojänger och roliga detaljer som pekas ut och kommenteras på uppslagen. Det här är den första boken i en serie bilderböcker med lätta faktainslag för alla som gillar äventyr, fordon och uppfinningar.

Läs också:

Mino och Micke - Mörka bergens hemlighet, utkom 2016

Mino och Micke - Pirater utkommer våren 2017
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kjell Thorsson