Skoj att mäta med Klass 1b (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Klass 1 B
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
62
Utgivningsdatum
2017-07-03
Förlag
Bonnier Carlsen
Originaltitel
Skoj att mäta med Klass 1b
Medarbetare
Messing, Marit (form)
Illustratör/Fotograf
Christel Rönns
Dimensioner
220 x 155 x 10 mm
Vikt
268 g
SAB
uTa
ISBN
9789163895258

Skoj att mäta med Klass 1b

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-07-03

Slutsåld

Öva på centimeter, decimeter och meter med kompisarna i "Klass 1b". Mät saker i din närhet och gissa vem som är längst eller kortast. En fylla i-bok med lekfulla övningar sammanställda av Helena Bross på lagom nivå för nybörjarläsaren. Vilka saker är längst, kortast eller lika långa? Fundera och dra streck. Se vem som är längst i klass 1b och gissa vilken av Oscars kaniner som hoppas längst.Klipp ut linjalen i boken och sätt i gång att mäta saker runt omkring dig. Måla, klura, räkna och jämför kort och långt på ett kul och lätt sätt! Prova också: Bokstavs-skoj, Siffer-skoj, Skoj med English och Skoj med tid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skoj att mäta med Klass 1b. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kvalitet
    Patrik Andersson, 9 augusti 2017

    Helena gör likt tidigare böcker i serien även denna gång en solid bok, nu med fokus på att lära sig mer om att mäta. Det hela presenteras pedagogiskt och intressant och med med Christel Rönns smakfulla illustrationer.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helena Bross