Vips vid bäcken (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (5.5 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Vips
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2018-03-05
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Oskar Jonsson
ISBN
9789163895760
Vips vid bäcken (e-bok)

Vips vid bäcken E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2018-03-05
25
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Möt den näpna näbbmusen Vips, en glad och nyfiken filur som älskar sin skog och vill upptäcka naturen runtomkring. En vacker dag är Vips nere vid bäcken och undersöker vad som flyter på vattnet och inte, och råkar av misstag skicka iväg ett blad med en liten larv på. Bladet guppar iväg mot den farliga forsen och Vips får väldigt bråttom: larven måste räddas! Och räddningsexpeditionen blir ett spännande äventyr ... med ett lite oväntat slut.

Det här är illustratören Oskar Jonssons debut som bilderboksförfattare där saga åtföljs av enkla fakta. I sina bedårande akvarellbilder skapar han en fantastisk värld där man gärna stannar kvar. Livsnjutaren och äventyraren Vips är lite som en modern Plupp och påminner oss om hur enkelt och härligt det kan vara att bara sitta ute på en stubbe och se sig omkring. Men Vips blir förstås aldrig stilla så länge åt gången ...

Boken avslutas med fakta om djur och växter som passerat förbi i berättelsen. Och när Vips utforskat bäcken är det dags för trädet. Men det blir i nästa bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Oskar Jonsson