Som stjärnor faller (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2017-06-01
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789163895814

Som stjärnor faller

E-bok, Svenska, 2017-06-01
71 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Magisk realism möter klassisk hästbok i läsupplevelse utöver det vanliga!

Tess och Tom. Tom och Tess. Och lite Liv. I Som stjärnor faller skildrar Lin Hallberg hur kärlek och lojalitet till en häst kan ge så mycket kraft att man kan göra det till synes omöjliga för att rädda den.
Det gamla huset vid Bäckafallet står öde, men Tess föräldrar tänker följa hennes mormors sista vilja. En kall januaridag lämnar de stan ovetande om att sorgen har öppnat dörrar inom Tess som får henne att uppleva saker som inte går att förklara. Tess känner sig halv utan vännen Liv vid sin sida och söker tröst i de stora skogarna där hon möter Tom och hans häst Stjärna. Tom vill lära Tess att rida, han säger att han behöver hennes hjälp.
"Varför just jag?" frågar Tess.
"Du var den enda som såg mig", svarar Tom.
Som stjärnor faller - en berättelse om den första kärleken - omtumlande och sann i gränslandet mellan nu och då. En roman där magisk realism letar sig in i den klassiska hästboken och blir till en läsupplevelse utöver den vanliga.

"Det här är en gripande berättelse om sorg, vänskap och kärlek med skogen som en romantisk och trygg fond." BTJ-häftet nr 14, Annika Widholm
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Som stjärnor faller