Pixi adventskalender - Cecilia Heikkilä (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Pixi (del 5)
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2017-10-02
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Adolfsson, Ellen (form)
Illustratör/Fotograf
Cecilia Hekkilä
Dimensioner
55 x 390 x 10 mm
Vikt
2050 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163896170
Pixi adventskalender - Cecilia Heikkilä (häftad)

Pixi adventskalender - Cecilia Heikkilä

(18 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2017-10-02
169
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Glöm choklad och leksaker! Den här kalendern är bra för hela familjen. Här har vi samlat 24 härliga Pixiböcker i en rolig julkalender, vackert illustrerad av Cecilia Hekkilä. Bakom luckorna hittar du berättelser om julen, klassiska sagor, vardagsberättelser och mycket mer. Med en Pixikalender får barnen läsupplevelser som varar hela december!
Årets omslag är illustrerat av Cecilia Heikkilä, som tidigare illustrerat boken "Singers Melodi".Bilderna är väldigt detaljrika och räcker hela december för en nyfiken betraktare. När man öppnat en lucka är bilden bakom lite lite förändrad. Hitta vad som hänt i bilden!
Vänta in julen med Pelle Svanslös, Puck, Alla tre, Julia, Askungen, Ingrid och flera andra av barnens mest älskade karaktärer. Årets bästa adventskalender bjuder på en ny bok varje dag. De flesta är traditionella berättelser, men några är också pysselböcker. Den innehåller Pixiböcker av många välkända författare och illustratörer.De här titlarna kommer att finnas med i kalendern (dock ej i den här ordningen): Jultröjan, Prinsessan och Grodan, Lilla syster kanin går alldeles vilse, Pelle Svanslös och kattmästerskapen, Benke byter kläder, Bo går till förskolan, Trollkarlen och jag har vinterlov, Askungen, Bojan jagar en fartdåre, Vem är borta?, Sniff i snön, Ingrid vill äta, Alla tre luciabakar, Alva spelar handboll, Julia hämtar strumpor, Vi går till doktorn, Se Puck i backen!, En regnig dag, Vilse på museet, Pingvinen som längtade hem, Riita Lett på månen, Min lilla bok om hajar, Törnrosa och biet, Julklura med Harry halmbock och Garbo gris. Pixiböcker är små kvalitetsbilderböcker för barn mellan 2 och 6 år. De har lästs av flera generationer barn och har sedan mitten av 1950-talet sålts i över 60 miljoner exemplar i Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Pixi adventskalender - Cecilia Heikkilä
 2. +
 3. Pixi Adventskalender - Emilia Dziubak

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pixi Adventskalender - Emilia Dziubak av Emilia Dziubak (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Pixi adventskalender - Cecilia Heikkilä. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Om jag kunde ge noll stjärnor skulle jag göra det
  Theresa Isaksson, 9 december 2018

  Förutom boken bakom lucka ett, Jultröjan, är denna adventskalender bedrövlig. Kvalitet? Någon pixiredaktör har lagt kalendern på en så låg nivå att kvalitet är något man får se sig om någon annanstans. Har du kommit på ett 'kul' och 'annorlunda' namn på en karaktär? Kan du rita en streckgubbe? Kan du med nöd och näppe svensk grammatik? Grattis! Då kan du få bli publicerad!! Istället för en mysig stund med lucköppning bävar vi inför den varje kväll. Vad ska vi hitta bakom luckan idag? En 'juli... Läs hela recensionen

 2. Strålande
  Tessan, 14 mars 2018

  Pixiböckerna går aldrig ur tiden :) Femåringen uppskattade kalendern och det var ett blandat och bra utbud. En ny saga vid läggningen i 24 kvällar.

 3. pixikalender

  En fin idé och som lockar yngre barn till vidare läsning....vad mer kan man begära?
  God nattsagan är redan fixad med denna kalender

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Pixi adventskalender - Cecilia Heikkilä