Sagan om den underbara familjen Kanin och Farbror Elände (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Familjen Kanin (del 5)
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2017-09-07
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Jonna Björnstjerna
Dimensioner
266 x 201 x 9 mm
Vikt
310 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163896583
Sagan om den underbara familjen Kanin och Farbror Elände (inbunden)

Sagan om den underbara familjen Kanin och Farbror Elände

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-09-07
69
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tro det eller ej - den underbara familjen Kanin är tillbaka! Nu i ett småläskigt äventyr med kaninätande troll och en eländig otursgubbe i skogen.Mamma Kanin sitter vid frukostbordet och läser morgontidningen i godan ro. Men det är ju förfärligt... i tidningen kan man inte läsa en enda rolig nyhet. Det är bara elände överallt: smådjur som trillar omkull, kaniner med vissna morötter och grisar som sätter sig bredvid stolen istället för på. Det finns helt enkelt inget slut på allt elände. - Dags att plocka blåbär till kvällens pannkakor, säger mamma Kanin. Lillasyster och Lillebror hakar genast på - för de ÄLSKAR att plocka bär. Men hur kommer det sig att allting går fel där ute bland blåbärsris och bergsknallar? Mamma trampar rätt i korgen och landar i alla kladdiga bär. Och när hon försvinner iväg för att tvätta av sig i bäcken anar Lillasyster och Lillebror att det finns någonting lurt i skogen...Häng med på ett äventyr bland trehövdade troll och eländiga otursgubbar. Jonna Björnstjerna har förmågan att kombinera humor, spänning och en alldeles underbart läskig bildvärld för de yngsta. Det här är den femte fristående delen i bilderboksserien om den underbara familjen Kanin. Läs också:Sagan om den underbara familjen Kanin (2007)Sagan om den underbara familjen Kanin och fru Skräck (2009)Sagan om den underbara familjen Kanin och Godistrollet (2010)Sagan om den underbara familjen Kanin och djupsjöns hemlighet (2013)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sagan om den underbara familjen Kanin och Farbror Elände. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lika rolig för vuxna
    Evil Olive, 10 oktober 2017

    Älskar alla böckerna i den här serien. Det är fullt med blinkningar till vuxna läsare, vilket gör läsupplevelsen extra rolig. Jonna Björnstjerna har en underbar, unik stil som bara blir bättre och bättre.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Sagan om den underbara familjen Kanin och...