Jordens läskigaste väsen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (5.5 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Jordens fakta (del 5)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2017-07-03
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Anders Nyberg
ISBN
9789163896736
Jordens läskigaste väsen (e-bok)

Jordens läskigaste väsen (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2017-07-03
29
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Människan har i alla tider trott på väsen och varelser även om man inte kunnat bevisa att de finns. I folktron finns det gott om berättelser om naturandar och rysliga bestar. Ta en titt in i en spännande och främmande värld! Det här är lättläst fakta för dig som inte är lättskrämd!

Föreställ dig Nuppeppon, en illaluktande meterhög köttklump med ett mänskligt ansikte mitt på, som enligt japansk folktro kan ge dig evigt liv - om du äter upp den. Eller tänk dig ett väsen som skulle kunna äta upp dig! Som den ryska naturanden Baba Jaga, som bor i gränslandet mellan de levande och de döda. Hon är väldigt vis och har kloka svar på alla frågor - om du vågar ställa dem! Läs om den grekiske Chronos, de brittiska svarta hundarna, den illavarslande Moth Man i USA, den grönländske tupilaken eller det hemliga folket på Island. Och glöm inte vår egen Draugen!

Ja, över hela jorden berättas de mest underliga och skrämmande historier och här har författaren Jens Hansegård samlat sina favoriter. Anders Nyberg har illustrerat med underbart läskiga bilder som får håret att resa sig en smula. Det här är den femte boken i den lättlästa faktaserien om Jorden. Läs också Jordens tuffaste djur, Jordens försvunna skatter, Jordens rekordbok och Jordens mystiska platser. Den sistnämnda fick Bokjuryns fina pris för 2015 års bästa faktabok, när barnen själva fick välja.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jens Hansegård

Bloggat om Jordens läskigaste väsen