Sagor från Mumindalen : Vägen till Mumindalen, Mumintrollen och den magiska hatten, Mumintrollen på hattifnattarnas ö (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Serie
Mumintrollen
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2018-09-28
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Linhult, Caroline (form)
Illustratör/Fotograf
Tove Jansson, Cecilia Heikkilä
Dimensioner
265 x 200 x 14 mm
Vikt
526 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163897498
Sagor från Mumindalen : Vägen till Mumindalen, Mumintrollen och den magiska hatten, Mumintrollen på hattifnattarnas ö (inbunden)

Sagor från Mumindalen : Vägen till Mumindalen, Mumintrollen och den magiska hatten, Mumintrollen på hattifnattarnas ö

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2018-09-28
139
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Beställ boken senast tisdag 18 december för leverans innan julafton
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Följ med till Tove Janssons Mumindalen, där nästan vad som helst kan hända: En pappa kan spolas bort i en översvämning, hattifnattar dyka upp på en öde ö och en hatt med magiska egenskaper sprida farlighet och förtrollning. I händelsernas centrum står ett runt blått hus och dess invånare: den brokiga Muminfamiljen.I denna sagosamling får en ny publik i tre fristående berättelser stifta bekantskap med Mumintrollen. I Den stora översvämningen får vi reda på hur Muminfamiljen för första gången kom till Mumindalen efter en strapatsrik färd genom den översvämmade skogen. I Hattifnattarnas ö tar familjens seglingsutflykt en oväntad vändning när de plötsligt står öga mot öga med hattifnattar i hundratal. Och i Den magiska hatten ställer en upphittad hatt till med allehanda oreda i Muminhuset, medan en olycklig trollkarl vandrar omkring barhuvad på månen ... Berättelserna präglas alla av det säregna språket och den magiska bildvärlden som vi känner igen från Tove Janssons älskade Muminböcker.Berättelserna är baserade på episoder ur Tove Janssons kapitelböcker Småtrollen och den stora översvämningen och Trollkarlens hatt. De är återberättade för bilderboksformatet av författarna Alex Haridi och Cecilia Davidsson och illustrerade av Cecilia Heikkilä. Boken är en del i Bonnier Carlsens satsning på att ta fram nya bilderböcker om Mumintrollen för nästa generation Muminälskare. I text och bild knyter böckerna an till Tove Janssons klassiska berättelser och förmedlar deras säregna magi och klokskaper.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sagor från Mumindalen : Vägen till Mumindalen, Mumintrollen och den magiska hatten, Mumintrollen på hattifnattarnas ö
  2. +
  3. Julen kommer till Mumindalen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Julen kommer till Mumindalen av Tove Jansson, Cecilia Davidsson (inbunden).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Sagor från Mumindalen : Vägen till Mumind...